Objavljen snimak: Pogledajte kako se traga za nestalim Seminom Bradićem

Radiosarajevo.ba
Objavljen snimak: Pogledajte kako se traga za nestalim Seminom Bradićem
PrtScr / Pogledajte kako se traga za nestalim Seminom Mladićem

U okolici Travnika danas je nastavljena potraga za nestalim mladićem Seminom Bradićem iz mjesta Krpeljići.  Kao što smo već pisali, više od 200 osoba traga za Bradićem, od toga 80 pripadnika Federalne uprave civilne zaštite, te policijski službenici Policijske stanice Travnik i Jedinice za specijalističku podršku Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

Kanal 6 je na svom Facebook profilu objavio snimku  kako se pripadnici FUCZ-a, policije i brojnim timova GSS-a pripremaju za današnju potragu za Seminom, koji je nestao tokom vikenda, u subotu, 2. marta. 

 

Zvanična potraga za Bradićem je krenula u ponedjeljak. U potragu za nestalim Seminom uključeno je oko 200 ljudi.

"Pored timova FUCZ na terenu su i pripadnici službe CZ-a općine Travnik, patrola policijske stanice Travnik, Specijalistička jedinica MUP-a SBK, GSS Travnik, GSS u BiH, vatrogasci, lovci, brojni mještani i volonteri“, potvrdila je Majda Kovač, glasnogovornica Federalne uprave civilne zaštite, za Radiosarajevo.ba

Drugi dan potrage za nestalim Seminom Bradićem: Poznato gdje će se danas tragati

Podsjetimo, Semin Bradić je posljednji put viđen kod Greblja u Bandolu, u općini Travnik. Semin je mladić s poteškoćama u razvoju, boluje i od epilepsije te ima problem s bruhom zbog kojeg bi često zauzimao čučeći položaj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije