Objavljen snimak dženaze porodice iz Tarčina, koja je stradala u stravičnoj nesreći

Radiosarajevo.ba
Objavljen snimak dženaze porodice iz Tarčina, koja je stradala u stravičnoj nesreći
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Na posljednji počinak ispraćeni Senada, Adna i Eman

Na mezarju Vilovac u Tarčinu klanjana je dženaza Senadi Serdarević, njenoj kćerki Adni Divović, te njenom četveromjesečnom sinu Emanu, koji su stradali u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-17 u Zoviku kod Hadžića.

Tuga i bol: Na posljednji počinak ispraćeni Senada, Adna i Eman

Na mezarju Vilovac u Tarčinu klanjana je dženaza Senadi Serdarević, njenoj kćerki Adni Divović, te njenom četveromjesečnom sinu Emanu, koji su stradali u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-17 u Zoviku kod Hadžića. Kiša koja je sipila, te tmurno i oblačno nebo iznad Tarčina nisu spriječili brojne mještane Tarčina i okolnih sela da prisustvuju posljednjem ispraćaju tragično nastradalih.

MTV Igman objavio je na svom Youtube kanalu snimak dženaze stradalih u stravičnoj nesreći.

Stravična nesreća u kojoj je stradala ova porodica dogodila se u ponedjeljak u 13.25 sati, kada je Peugeot kojim je upravljala Adna, a sa kojom su u vozilu bili i njena majka i četveromjesečni sin, vraćajući se kući u Tarčin iz Doma zdravlja Hadžići iz neutvrđenih razloga prešla u suprotnu traku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije