Obilježena godišnjica oslobađanja lijeve obale Mostara

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Ni jedne riječi o HVO-u. Sami sebe ste uvjerili u laž lažući svake godine. Istina je da živite na prostoru kojeg su oslobodile HV i HVO i sasvim malim dijelom taj vaš BATALJON.

HaHaHaHaHa prosim lepo gospon, nemejte se srdit

Graz, 6. svibnja, tisucu 992. Sporazum Karadzic - Boban.

Mostar

Nevjerovatna LAŽ, Bože sacuvaj nas ovih muslimanskih lažovčina. HVO, ustanite LAŽOVI i zahvalite nam

StarMo

Cestitamo, muslimani su napokon poceli slaviti " Lipanjske zore ".

Mostar

U Stocu budaletine docekivali JNA i baci li im cvijece pod noge i tenkove dok smo mi ginuli. Gamad lazovsko muslimanska

1267 Bosnjaka poginulih u HV za odbranu Hrvatske

25000 vojnika Bosnjaka je bilo u HV tokom rata. 5% ih je zivot dalo za drzavu u kojoj su manjina. Prosjek smrtnosti HV u ratu je 4,3 %.. sto znaci da su i tamo bili najhrabriji ratnici.

/ Najnovije