Nusret Selimović otkrio nove informacije o slučaju ubica sarajevskih policajaca

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Sve je to lijepo, osim što vam je trebalo tri godine. Javnost se nada da opet neće biti neka braća Seferovići, ili da dokazi neće nestajati, ili da osumnjičeni neće nestati. I također bi bilo lijepo saznati šta je bio stvarni motiv, jer je opravdan utisak da je teško da je u pitanju neka lijeva krađa nekog jednog auta.

papac

Ubice policajaca treba objesiti. Ali redovne aktivosti na alipšasinom polju u četiri sata ujutro ? Koje su to aktivnosti ?

071

Vidi policije što se ljuti :). Završite vi posao kako treba, pa makar i nakon tri godine, pa neće biti nikakvih problema.

Ostavka!!!!

Kakvo je otkrivanje informacija dok istraga traje?

Gost

Ovaj nazor hoće da je bitan..

Cirkus

Ovaj covjek pravi cirkus, camparin igrac…smjesan si podnesi ostavku jer je sarajevo postalo el dorado kako si dosao…koga si uhapsio od zvucnih imena koji se prestavljaju “bossovima”…nikoga jer ti tvoji blizi ljudi sjede sa njima i obicni policajci ne smiju nisza?

Das ist

NiP-ov komesar sa zadatkom.

Yep

https://istraga.ba/strah-od-aplikacije-sky-ili-sujeta-mup-ks-odbio-dostaviti-tuzilastvu-kantona-sarajevo-adrese-osoba-osumnjicenih-za-ubistvo-svojih-policajaca-komesar-selimovic-insistirao-da-predmet-radi-tuzilac-cam/

/ Najnovije