NSRS predložila 13 zaključaka kojima negiraju genocid u Srebrenici: Traže smjenu Zlatka Lagumdžije

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Kraj vam dolazi

Zabijte zaključke *****ama i kcerkama, stoko genocidna..

071

Ja bogami cuo da ste u zakljucke uvrstili da je Zemlja ravna ploca i da vam je sve ovo smjestio Vatikan. Ako niste, ima jos vremena da popravite tekst. Bez tih dodataka, ni ovo nema neku tezinu.

Kontra

Treba pod hitno izglasat i tražiti smjenu svih negatora genocida u Srebrenici,a takodjer i ukidanje rs i vračanje Republike BiH.

Treba Avliju iskopat

i javno ga ispitati je li prodao Srebrnicu za sarajevska predgradja

***

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije