Novim zahtjevima proizvođači cjepiva kupuju vrijeme zbog slabe proizvodnje

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Treba dezava tuziti dobavljaca platili smo toliko doza niste isporucili da li je to njemacka za dva dana bi se stvorile kod njih

071

Interesantno da samo vi, nesposobni uhljebi koji ne znate strane jezike, imate lažne diplome, izvršavate lopovluke za svoje stranke koje su vas tu nezakonito postavile, jednom rječju gomila štetočina koji žderete i kradete javni novac, imate taj problem. I niti jedna druga država. I mislite da možete sa se pokrivate doslovce maloumnom pričom. Taj film više nećete gledati.

Dosta bezobrazluka

NABAVITE VAKCINE I NAPRAVITE SVE DA IH I DRUGI NABAVE. LJUDSKI ZIVOTI SU U PITANJU.

Da

Pa eto, što ne pitaju prve komšije iz Srbije?! Ljudi nabavili sve četiri vrste vakcina protiv kovida! Neka pitaju kako se to radi? Nije sramota pitati nešto što ne znaš, sramota je ne znati!

/ Najnovije