Novi udar na novčanike građana BiH: Litar mlijeka bit će kao litar goriva?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

/

Pasnjaci prazni njive nisu uzorane Uozbiljite se koji vam je k

neko

Što bi bilo toliko skupo, ima iz susjedstva ako nema kod nas, nije nafta. Na kraju puno su važnije prerađevine od mlijeka kao sir ili jogurt, a samo mlijeko odrasla osoba ne može pribaviti i treba ga izbjegavati

De ba

Ma pusti mlijeko, nama je bitnije ko zna a ko ne zna fatihu prouciti

??

>>Što bi bilo toliko skupo, ima iz susjedstva ako nema kod nas, nije nafta. Na kraju puno su važnije prerađevine od mlijeka kao sir ili jogurt, a samo mlijeko odrasla osoba ne može pribaviti i treba ga izbjegavati ka neko<< Kako ti nije mrsko ovoliku kolicinu gluposti napisati odjednom?

Fehim

A ti Fehime prosipaj u potok mlijeko od 4.5% mm jer ti gamad nudi 0.3pf po litri zdravog muzenog mlijeka od krava sa ispase. Moje mlijeko razrijede u 3 litra na 1.2% mm po 2KM. I kaze nema mlijeka, ubise nas posrednici.

vjestacka nestasica

pravite sa ovakvim vijestima vjestacku nestasicu, kako bise opravdali podizanje cijena skoro duplo u poslednjih nekoliko dana. Kupujem stalno isto mlijeko pa primjecujem nenormalnu razliku u cijeni. Kad raja prestane kupovati, vraticete na staro, isto kao sa piletinom! Ili uljem, vec je na 4, a ici ce i dalje dole..

za Fehima

A ti Fehime prosipaj u potok mlijeko od 4.5% mm jer ti gamad nudi 0.3pf po litri zdravog muzenog mlijeka od krava sa ispase. Moje mlijeko razrijede u 3 litra na 1.2% mm po 2KM. I kaze nema mlijeka, ubise nas posrednici. ka Fehim ... javi se Fehime sa brojem telefona ili e-mail kontakt adresom, ja cu kupovati mlijeko kod tebe po cijeni onog iz ducana. I moji svi, ne treba nam Konzum, niti Bingo, niti iko, ljudi ce ici do stala sami da pomuzu kravice.. kao sto sada idu na farme da beru voce

jel ovo zbog Kine?

Kinezi ce kupujuci osnovne zivotne prehrambene artikle uzrokovati nestasice i obarati ekonomije sirom svijeta, to je politika bubasvabe! Drzava mora reagovati sa zabranom izvoza svega sto treba nasim gradjanima! Izvozite im keks i svilene carapei sponzoruse - mlijeko, brasno, cumur, drvo trebaju nama!

Cetnik

Mogu li ja da pisam u mlijeko za baHlije pa nek zamisljaju da je PUNOMASNO.

/ Najnovije