Novi sramni skup podrške za Rusiju u entitetu RS

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hahahahahaha

hahahahahahahahahah

A

A nije sramno podrzavati one koji imaju legalne bataljone vojske koji se slikaju i nose kukakste krstove, to je ok, ma svaka cast.

Bosna

Koji genocidaši , baš mi je drago da protestuju, da vidi čitav svijet sa kakvim mi divljacima moramo da živimo

222

DABOGA VAM ZADNJI PROTEST BIO. ZIVITE DA DRUGE UBIJATE...

Reaguj

Vukanoviću iz ' mirnog' ( četničkog) Trebinja..ipak je to u Genocidistanu a ti si obicna karina kao i svi Srbi u RS.

00

Ovo su ugroženi svetosavci koji su se doselili u Trebinje. Nema većih govana od ovakve srbadije . Fuj !

Damianusdarcus

BRAVOOO SRBI... Iakrena podrška svim srbendama, četnicima, pravoslavnim internet ratnicima, đikanima... samo naprijed da čitav svijet potvrdi koha ste stoka! Sjeverna koreja i Bjelorusija su uz vas. Samo naprijed do konačnog ukidanja genocidne izdrkotine!

Hahaha

Možeš misliti ko daje podrsku Rusima?! Usrani gemocidaši! Kako ćete da ga pušiteeee stokoooo...

Habuhabuhabu

Niti su ikad bili u Rusiji niti je znaju naći na mapi. Vidi im faca. Roditelji im pjevali Hej Slaveni, a oni Hej Putin. Koji ološ.

Katy

Stara izreka: "Iskolan pop i kobile krsti."

Welt'

Dodik im naredio da izadju..

nasvasta

Covjek

Slijepi kod ociju, bijednici. Daj Boze da docekaju da njih i njihove bliznje ubijaju na pravdi Boga. Sve se placa, sve se vraca.

Ćutanje je odobravanje

Zašto Trebinci to radite? Još uvijek niste saprali sramotu sa obraza što ste svoje prve komšije i kumove protjerali... Tužno je kako svojoj djeci date primjer kako trebaju da mrze i podržavaju masovna ubijanja i protjerivanja. Dao Boga da vas isto tako ta vaša djeca paze u starosti, da vas iz kuće protjeraju i u podrumu drže do smrti. Sramota što ima tako puno neutralnih Trebinjaca, morate se pobuniti i reči Ne u moje ime. Onda ste ćutali... znamo sve, nemojte makar sada ćutati nije rat. Treba Bogu stati pred oči, a ovo Bog nijedan ne podržava, ubijanje djece.

/ Najnovije