Novi protesti mladih zbog subvencija za stanove u Sarajevu: Pročitajte njihove poruke

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajlija

Koja ba subvencija, ili zaradi, digni kredit, ili sikter u pro****inu iz koje si dosao, ko je to drugima davao subvencije, kreteni

DoDICK

Zasucite rukave njehl****vici i spustite te ruke kojima prosite,idite radite ako zelite stanove! PROSJACI

EMIR

NA UPIT NOVINARA NA FACE TV( IMA SNIMAK) PRIJE 3 DANA " JESTE LI G.UK NEKAD DOBILI SUBVENCIJU?"UK ODGOVARA" JA NISAM ALI MOJA SUPRUGA JESTE.ZNACI U NEKOM OD PRETHODNIH JAVNIH POZIVA NJEGOVA ZENA JE DOBILA 10000 KM PA SAD NEMA POTREBE POVECAVATI SUBVENCIJU MLADIM.PAMETNOM DOSTA.

Dobar memo

Ovdje više starih nego mladih. Poveli sa sobom i roditelje i djecu i sakrivaju se sa kapuljačama naocalima parolama, neki i glavu oborili kao gledaju u pod haha dobri su.

567ov

NA UPIT NOVINARA NA FACE TV( IMA SNIMAK) PRIJE 3 DANA " JESTE LI G.UK NEKAD DOBILI SUBVENCIJU?"UK ODGOVARA" JA NISAM ALI MOJA SUPRUGA JESTE.ZNACI U NEKOM OD PRETHODNIH JAVNIH POZIVA NJEGOVA ZENA JE DOBILA 10000 KM PA SAD NEMA POTREBE POVECAVATI SUBVENCIJU MLADIM.PAMETNOM DOSTA. ka EMIR Ne daje ti UK subvenciju nego kanton tj.budžet . To su novci svih poreznih obveznika. Glupom i previše.

SDPN

Prema zadnjem popisu prije 11 godina prosjecno domacinstvo su cinila tri clana sto je danas i manje pa za nekakvim novim stambenim jedinicama i stanogradnjom i nema potrebe. Drugo je sto mladi hoce da imaju svoj stan od 100 kvadrata da se moze sa zenom ganjati i igrati čarabake. Svi oni imaju stanove od roditelja i kuce i vikendice po selima odakle su dosli. Ako postoje podaci neka neko istrazi koliko je kuca izgradeno donacijama a koliko ih danas zjapi prazno osim vikendima. Pa nismo coravi da ne visldimo kako petkom kolone automobila napustaju grad jer idu u rodna mjesta a isto tako nedeljom uveće ili ponedeljkom ujutro samo u suprotnom smijeru.Kriteriji za dodjele subvencija su nikakvi i sutra ce se moci prijavljivati i strani drzavljani mada ih ima i sada koji su se prijavili sa trenutnim prebivalistem u Sarajevu

Vidi se da si glup

Ne daje ti UK subvenciju nego kanton tj.budžet . To su novci svih poreznih obveznika. Glupom i previše. ka 567ov

Za 567ov

Ma ja.Neka je njegova zena dobila i onda nema potrebe da se borim za mlade.

Tatar

Vama 30g ne smeta bijeli hljeb asada kad vama fali sad odjednom predstavlja problem.Kada bi vi malo više radili a malo manje po sarajevskim kafićima do podne ispijali jutarnje kafe onda vam subvencija ne bi ni trebala

JUGOSLAVIJA TITO

A vi imate mlade ??????????

Miro

Vama 30g ne smeta bijeli hljeb asada kad vama fali sad odjednom predstavlja problem.Kada bi vi malo više radili a malo manje po sarajevskim kafićima do podne ispijali jutarnje kafe onda vam subvencija ne bi ni trebala ka Tatar Otidi malo Tatsre pa se umi.

TNT

Uzmite to sto vam se nudi i tisu-misu, pemzijoneri jadni kupuju krompir na komad, kopaju po kontejnerima, o lijekovima da i ne procam, niste sami, mladi ste , zivot je pred vama.

Drmob borac

***

***

***

NTN

Uzmite to sto vam se nudi i tisu-misu, pemzijoneri jadni kupuju krompir na komad, kopaju po kontejnerima, o lijekovima da i ne procam, niste sami, mladi ste , zivot je pred vama. ka TNT A sto se ne uzme malo od ovih ministara koji imaju po 5,6 milja platu pa se ne dadne penzionerima za lijekove i da ne kopaju po kontejnerima.Ha mulac?

6z66zh77zhr

Sdfa lopovi otjerali svu omladinu,ostali samo njihovi brabonjci i sad pokusavaju i njih obogatit preko leđa građana.necete sdfa mafijaši.

dragonz

Ja sam diskriminiran jer ne mogu dobiti kredit i ni subvenciju a ovi dijelom povlašteni dobiju kredit i onda su odmah spremni da traže i subvenciju....para na paru a pare od mojeg poreza u kućnu seharu.

Alma

Ja sam diskriminiran jer ne mogu dobiti kredit i ni subvenciju a ovi dijelom povlašteni dobiju kredit i onda su odmah spremni da traže i subvenciju....para na paru a pare od mojeg poreza u kućnu seharu. ka dragonz Pa sto nisi ucio skolu,dobio dobar posao i trazio kredit.Ma jok ti malo na sisu,malo u kladionicu i prodose godine.E moj hajvanu.

Qwewqwerr

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije