Novi problemi: Od danas dio bh. građana ostaje bez zdravstvenog osiguranja

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zdravlje narodu

Jednom za sva vremena moraju se odrediti drakonske kazne za poslodavce koji ne uplačuju doprinose bilo za zdravstveno ili penziono osiguranje ili im onemogučiti dalje pislivanje. Ne može se bogatstvo stvarati izigravajući zakone i pljackajuci radnike.

Sistem

To se stalno događa i zaposlenicima u institucijama federacije.

Sone

Kakvo mi je besplatno kad sve placam zato i idem privatno doktoru isti mi ***** ili placo njima ili privatnom doktoru...

Crni

Interesantno. Frka oko privatnika koje, da se razumijemo, i treba ganjati za novac koji duguju državi, ali u isto vrijeme najveći dužnici su kantonalne i entitske firme koje duguju državi milione na ime neuplaćenih obaveza. Pa ako ne možete svoje firme natjerati da izmire dug, sa kakvim pravom ikoga drugog prozivate ?

/ Najnovije