Novi prizori iz Srebrenice uznemirili mnoge: "Gdje je EUFOR?"

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Repriza

***

***

***

BA1

Po običaju, na civilno stanovništvo. Ali i tome će doći kraj, na dobrom su putu.

UHhhhh

***

Majk

***

Eu je to

KOLIKO SU RASLE PLAĆE U HRVATSKOJ? Bolnicama povišica 332 eura, javnoj upravi 202, osnovnim školama 217 eura.

LJILJAN

***

Fishek10

***

SARAJLIJA

***

Traže

Arkanove dobrovoljce

Haha

***

DADA

Bravo🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

333

Super. Poslije ovoga dajem policiji RS-a do kraja ljeta. Specijalcima policije RS-a heftu. Svakim ovakvim potezom je RS-a manje, a Bosne vise. Velikosrpski nacionalizam nije samo homicidan i genocidan, vec i suicidalan. Upravo gledamo istorijski harakiri velikosrpskog nacionalizma. Vidi se da ga svo ovo vrijeme osmisljavaju i njim upravljaju sustinski neobrazovani ljudi, inace bi znali da je los kraj neminovnost.

***

***

Zasto

***

Niko normalan

Brat mi je bio u VRS u Bosni u ratu! I oni su se ponašali isto ovako! Ali celo vreme su osećali strah! Tako da mislim da mi srbi nismo neki borci kao muslimani! Muslimani idu kao metak dokle god mogu. A mi srbi samo sa tenkovima, avionima I oklopnjacima možemo da se k****mo. Tako da ne zelim rat i sukob. A sa rezolucijom se slazem jer je genocid pocinjen i to je velika greska. Svi grešimo ali ovaj genocid je greh toliko da je to strašno! ka UHhhhh Ne želi rat. Žele ga političke stranke. Žele ga bas oni koji su bili sakriveni u ratu. Svako svog lidera da uhvati i da ih sastave neka se biju. A ne da šalju opet nevine ljude da ginu. Šta vam je ljudi. Normalni putuju po svemiru a neki opet za oruđe. Van pameti.

miki

ne možeš ti s nasilnicima fino i rezolucijama

kakav Eufor

Njihov zadatak je da čuva žrtvu dok ne dođe dželat ,onda je uruči dželatu i pomogne mu !

***

***

AAAAAA

***

Hadžić Emina

***

Ja se ...

***

Samo mirni razlaz je rjesenje.

................

Ejh

***

Suza

Kako ste zatrovan narod..

/ Najnovije