Novi most kod Počitelja pripremljen za otvaranje: Pogledajte kako izgleda

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iva

Most se godinu dana ktpio jer je bio sav u rupama i pukotinama Kada su Kinezi i azejbedjanci uz pomoć loše firme iz Širokog mogli nešto dobro napraviti Totalno nepotreban most na kome je netko uzeo velike pare / kriminalna HDZ /

Habuhabuhabu

Ako bukne požar, odmah upišite ko je pametna glava što je programirala vatromet.

Haha

Ne valja ovo ništa. Iz aviona se vidi da ovuda ne može proći kruzer a ni brod turske ratne mornarice.

Matrixus

A na šta se uopšte spaja taj most, gdje je početak, koja cesta, nigdje nikakve informacije, a ne samo da će ga otvoriti krimi stranačko pleme!??

Još samo 2 godine.

Držali ste novčanik 20 godina j.... vam HDZ Čović i Bevanda mamaru.Sve će mo vratiti kukat će te ko za Sejdu (Komšić).Sarajevo uplati PDV- i svih poreza više nego RS i vi svi iz HDZ-a.(tz. herceg bosne).Neće novčanik više biti zajednički,a kuća će nam biti zajednička do sudnjeg dana.Mogu ovi izdajnici dati šta hoće za 2 godine neće vam pomoći ni švabo neće vam pomoći visoki ni niski predstavnik.U kamenjaru ste napravili od sela gradove auto puteve od čijih para Hrvatskih ili možda povratnika iz Europe.Bijedo od bošnjačkih para sve ste napravili.Da vam hrvati daju pare bili bi golo***aneri jadovi dvolični.

Golf 1

kad ga državljani herceg-bosne počnu gasati ovuda u (raspadajućim) bmw-ovima i drugim švabskim vozilicama...

/ Najnovije