Nove provokacije u režiji Dodika i njegovih pristalica: Tri prsta i sramotne tablice s porukom

/ Komentari (36)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Stari daidžinski pozdrav, kao što priliči pravom Hrvatu. Štokolmski sindrom.

komentar

Ima li ista tuznije nego kada te niko nece? Da budes samo instrument u rukama neprijatelja vlastite domovine samo kada to zatreba? Hoce sa Rusima, odu u njihovu vojsku a oni ih zovu ciganima i pljuju ih, ponizavaju. Hoce sa Srbijancima, oni im ulaze u buseve i govore da to nije njihova drzava i neka idu kuci i brinu se o svojoj zemlji. Stvarno, zao mi je i njih i onih hercegovaca sto su si umislili da su hrvati a oni ih ocima ne mogu. Zao mi vas..

Koel

Ovo ako policija ne sankcionise neka se sklone iduci put ispred suda sankcionisati ce raja na svoj nacin ovo je preslo svaku mjeru

@Koel

Ovo ako policija ne sankcionise neka se sklone iduci put ispred suda sankcionisati ce raja na svoj nacin ovo je preslo svaku mjeru ka Koel Koja ba raja?? hahahaha

ilidzanskaaleja

***

Prolaznik

Ima li ista tuznije nego kada te niko nece? Da budes samo instrument u rukama neprijatelja vlastite domovine samo kada to zatreba? Hoce sa Rusima, odu u njihovu vojsku a oni ih zovu ciganima i pljuju ih, ponizavaju. Hoce sa Srbijancima, oni im ulaze u buseve i govore da to nije njihova drzava i neka idu kuci i brinu se o svojoj zemlji. Stvarno, zao mi je i njih i onih hercegovaca sto su si umislili da su hrvati a oni ih ocima ne mogu. Zao mi vas.. ka komentar Ma paćenici. Pravi paćenici.

Jao dama

Jeste li ponijele opanke kad se vratite u šumu da možete gore lakše hodati

***

***

Semran

Gdje je Ramo Isak KARIKATURA NEMA GA U ZDANJE VRIJEME DA NIJE *** DOBIO

Gbv

FUJ. CEGA SE PAMETAN STIDI, TIME SE BUDALA PONOSI

Ne krivi

Ne krivi NIKAD onog ko śto radi, nego onog ko mu to omogući!!

Komšija

Od ovoga je tužnije i smješnije jedino kad zapjevaju "staru srpsku" pjesmu "Pukni zoro" 😁

Ugk

Poslokati i sacuvati u arhivu, zatrebat ce...

RAJVOSA

Bezbobrazni su. Sada provokacija sutra posao federacija. Mrze Federaciju BiH I Sarajevo, a njoj hljeb zarađuju!

Bosanac

Platio PASdodik svom coporu da laje pred LJUDIMA

Jaran

Ja ne bi dao ovim srpskim pristalicama prići sudu da provocira sa ovim nepostojećim tablicama da stoje ( sve bi ja to istjerao ) samo ovog provokatora osudit I gotovo. A ne samo odgađati( isto kao da ne znaju radit svoj posao ove sudije )

Guest

Vidi mu se na pristalicama da su dobro isfinansirani iz Budzeta zasto neko normalan nije dosao iz RS???Jer jedva prezivljavaju njima je luksuz doci u Sarajevo koja Telad od naroda prati Dodika.!Svi su tu pred Sudom placeni da dodzu i da se on kao smije a usere se i upisa svaki put kad treba doci.

Guest

***

HEBE DODO

NE VADI

***

***

Pa JADNICE da ne bi OPET probali???

>***

🔥🔥🔥🔥

Bezbobrazni su. Sada provokacija sutra posao federacija. Mrze Federaciju BiH I Sarajevo, a njoj hljeb zarađuju! ka RAJVOSA Isto je i kod ovih mrze rs a rade i zarađuju hljeb.

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

Bas tako

Žele dijaspore patriote na socijali, a zašto žele? Jer ne žive ovde u BiH ka Ne pijem dok Paja vozi Onaj ko zivi u Bosni seca se jos 92-95 i MUKA ISUSOVIH

Hahahah

Volina ostaje volina!

***

Lijepe riječi su ukras!

Niko

Zovite smita nek spasava A za ostalo se obratite americi mislim sipa kad reaguje mora pitati ameriku za odobrenje ili ici u haps sa evropskom.policijom A sad ce nam 1.mart pa ce ublehasi opet da prosipaju ublehasku.o nezavisnosti

Kadrija

sjecam se ovako prije, dok sam bio dijete, dovedu Romi medjeda, a on igra i zabavlja okupljene

A medi TVOJ TATA

sjecam se ovako prije, dok sam bio dijete, dovedu Romi medjeda, a on igra i zabavlja okupljene ka Kadrija

I to je šumska kultura

***

***

Samo rusi vama trebaju... Braća vaša koja vas šamara ka I to je šumska kultura

Tvoja ti je bliža

ka NE LAJ ******ENI PSU ....MAMU ti NA****M Samo udri papak

***

***

***

***

Q23

*** Ja ne znam da i ko ima da radi u rs, I ako ima ima ih malo.

Udario sam po tvojoj

***

/ Najnovije