Nove informacije: Lidl planira zaposliti 2.000 radnika u BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kSKLLKDFNKDFk

Odlično pa dan trulovinom iz zapadnih zaliha i kineskim prepakunzima unište i ovo malo domaće proizvodnje i trgovine. Svaka čast! Prodajte im tropic i bingo po bagatelnoj ceni pa da nam napokon svane ;)

jnsjdfnjsdfjo

Narod koji plače za merkatorom i mekdonaldsom treba da izumre perući ***

Ero

Htjeli ste kapitalizam - Dobili ste ga.

MrziteljPDA

Ovo je početak kraja finansijske piramide zvane Bingo! Milijardu i 500 miliona eura će banke ku.ac naplatiti njegovog kredita

Kad vola

Postavis za ministra..njegova osnovna zadaća je da koči državu Bosnu i Hercegovinu a forsira entitet rs. Klošarac

nchgvbjkjk

Ovo je početak kraja finansijske piramide zvane Bingo! Milijardu i 500 miliona eura će banke ku.ac naplatiti njegovog kredita ka MrziteljPDA Jeste za banka se treba naročito sekirati, firma koja prijavljuje onoliku dobit ne bi trebala imati problema sa servisiranjem obaveza. A nezadovoljnih uvek ima, onih na svoju štetu ponajviše ;)

/ Najnovije