Nove Dodikove prijetnje: Do kraja mjeseca donosimo zakon o VSTV RS

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vepar iz rs

nahebat ces ti vepre laktaski i to dobro

Hura

Bravo krkane ,svu si BiH javnost satjero u misiju rupu,a medjunarodnim izaslanicima pokazao da su nitko i nista kao sto su bili od 1991 do 1995 godine.

Bosanac

Genocidne sudije rade u tom njihovom genocidnom sudu

Damianusdarcus

Bakireeee... jesul se vratili sa godišnjih???

Azazel

Arlaukavac iz Bakinaca previse inhalirao Cadjin kiseonik, pobudalio LoL

Lazes ko PAS! Pobjeci ces jer ti se sprema hapsenje!

.

Brodić

VSTV , OSA, SIPA i jeste formirano zbog takvih kao što si ti tj.onih koji sve rade da bi zaštitili svoju korupciju i kriminal i urušili državu, zbog onih koji šire sve vrste mržnje i prema grupama i pojedincima. I Karađić i Mladić su drugovali sa Žirinovskim koji im je obečavao specijalno oružje protiv Bošnjaka .Dolazili su dobrovoljci koji sada imaju u Višegradu svoju osvojenu parcelu i spomenik.

Damianusdarcus

Ja se izvinjavam, ali hoće li mi neko objasniti koja je to "crvena inija" koja treba da se pređe da mi oformimo krizni štab, vratimo Ustav R. Bosne, vratimo zastavu i himnu i krenemo u obračun sa separatistima... ne bih da budem nepristojan, ali me to strašno interesuje prije nego što mi par bradonja u fantomkama ne pokuca na vrata da odvede mene i moju porodicu u "sabirne centre" da nas čuvaju od nas samih. Hvala!!!

Bosanac

Ja se izvinjavam, ali hoće li mi neko objasniti koja je to "crvena inija" koja treba da se pređe da mi oformimo krizni štab, vratimo Ustav R. Bosne, vratimo zastavu i himnu i krenemo u obračun sa separatistima... ne bih da budem nepristojan, ali me to strašno interesuje prije nego što mi par bradonja u fantomkama ne pokuca na vrata da odvede mene i moju porodicu u "sabirne centre" da nas čuvaju od nas samih. Hvala!!! ka Damianusdarcus u pravu si jarane i ja sam da se obracunamo sa tim genocidnim srpskim lajavim zivotinjama

Duduk

Ja se izvinjavam, ali hoće li mi neko objasniti koja je to "crvena inija" koja treba da se pređe da mi oformimo krizni štab, vratimo Ustav R. Bosne, vratimo zastavu i himnu i krenemo u obračun sa separatistima... ne bih da budem nepristojan, ali me to strašno interesuje prije nego što mi par bradonja u fantomkama ne pokuca na vrata da odvede mene i moju porodicu u "sabirne centre" da nas čuvaju od nas samih. Hvala!!! ka Damianusdarcus<< u pravu si jarane i ja sam da se obracunamo sa tim genocidnim srpskim lajavim zivotinjama ka Bosanac<< Kad se sve patriote i domoljubi iz dijaspore od 18 do 50 godina vrate u BiH

Pripremljena mu je celija! Grije se!u Lukavici!

.

Koel

Ima li ko da eleminise obog vepra iz laktasa

Bosanac

Zlocinci genocidni nece vala mene sudit ionako nesmijem u genocidnu tvorevinu punu zlocinaca poput lukaca stevandica

/ Najnovije