Nove američke sankcije za zvaničnike iz entiteta RS: Evo ko je sada završio na 'crnoj listi'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

***

Role

ka God BLEEES ISRAEL Prvo nauči pisati engleski pa onda piši. "God Bless Israel" ne postoji kao parola a savjetujem ti da naučiš odakle je God Bless America. Nemoj biti +lup, barem ne toliko.

Jesi pamet posiso sa DONjE PIPE

Prvo nauči pisati engleski pa onda piši. "God Bless Israel" ne postoji kao parola a savjetujem ti da naučiš odakle je God Bless America. Nemoj biti +lup, barem ne toliko. ka Role

Bosanac

Kad EU udari sankcije onda ce zlocinackoj lopovskoj bandi odzvonit

Pranje novca u ASA Banci

U ASA Banci je najvise izrazeno pranje novca i finansiranje terorizma. Mozes raditi sta hoces, slati, primati novac, podrzavaju mjenjacnice bez identifikacije lica ... niko nista ne kontrolise. Domaca bahatost, neko ovo treba preispitati. Strane banke se bar pridrzavaju globalnih svjetskih pravila.

Smetljari

U ASA Banci je najvise izrazeno pranje novca i finansiranje terorizma. Mozes raditi sta hoces, slati, primati novac, podrzavaju mjenjacnice bez identifikacije lica ... niko nista ne kontrolise. Domaca bahatost, neko ovo treba preispitati. Strane banke se bar pridrzavaju globalnih svjetskih pravila. ka Pranje novca u ASA Banci Meni su podigli kamatnu stopu za kredit na 8,5% bez ikakve prethodne najave i opravdanja. Pa takve stope nisu bile ni prije 10 godina. Sve fol domace a lopovi teski. Nikad vise, sto dalje od domace bagre.

***

***

Hvala nauci genetici

Da nije prebrojavanja krvnih zrnaca, Bosanski muslimani bi i danas bili turci, a Bosanski pravoslavci i katolici slaveni. Genetika je cudo. Zato se u velikodrzavnim narativima ne dozvoljava prebrojavanje “krvnih zrnaca”. Populacija BiH je genetski najhomogenija u okruzenju sa nadpolovicnom staroevropdkom dinaroidnom haplo grupom. Sve sto se hrvati i srbuje po Bosni je poitikantski velikodrzavni projekat “konstitutivnih naroda” nastalih od nacija Kraljevine SHS/Yu. Ne radi se o vecinskim slavenima, niti o dijaspori Hrvatske i Srbije. Vise lice na politicke trojance, izvodjace antibosanskih radova, i kukavicija politicka jaja iz susjedstva, ideoloski “poturena” u Bosnu da joj rasture dusu i drustvo, pokradu teritoriju, ljudske i prirodne resurse, jezik, kulturu i tradiciju. Izdasno ih podupiru evropski srednjevjekovni krizari.

Roco

POD HITNO Putina dovest da sredi i uredi. Uzdam se u bracu Srbe da ce tako i ucinit! ka Sta sve sebi amerikenjci uzimaju za pravo.... uzda se tvoja mama i sesra u moj *****...

Onako usput

Sta bi sa čovki. Njemu nema pošte

Gulliverus

Nema sankcija u stilu uklanjanja sa političkih i ostalih javnih funkcija, štite svog druga Mileta a Dodik = Oružje za masovno uništenje na Balkanu.

eki

Ide dalje ponižavanje Amerike, jer dosadasnje sankcije nisu imale nikakvog učinka

Gost

Tko je najbrojniji na crnoj listi? ***

***

***

nidje veze

Mazanje ociju bosnjacima. Sankcije ih doticu ko muhu iza mrezice s vanjske strane otvorenog prozora

/ Najnovije