Novalićeva advokatica Vasvija Vidović o predmetu Respiratori: "Miješala se međunarodna zajednica"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Ambasade su ljubomorne na Fadila koji je preko Malinara nabavio vanserijsku ventilaciju koja pumpa dvojicu odjednom.

visocica 1662

***

Mario

Je li vrijeme za jedan hercegovačko erotski hard core seljački stih by Mario? Posvećen mojoj mami. mojoj inspraciji, mojoj muzi - Enes je radovno g u z i.. hmmm možda nije Enes... Možda je Himzo? Ili Suljo? Ili.. ma znam da je neki bošnjak redovito zigu...

novac

Poenta je da su pogresni respiratori kupljeni. Zaboravlja se da su ljudi ubijeni jer su koristili te respiratore za njihovo ljecenje. Svaka osoba koja je ucestvovala u kupovini ovih respiratora je uzrokovala smrt neduznih gradjana.Preskupo placeni s tim da su neke osobe dobro oparile ovom kupovinom.

Fgh

Advokati elite neprijatelji svog naroda i drzave

Tuner

Odakle tebe pleme ti *****. Od zatvaranja bosnjaka u ime SDBa krajem 80 dosla si do advokata bosnjackih krimosa.

ghost

cuj ambasade se mijesaju ? a kad vam ambasade vode slučajeve umjesto vasih tuzilaca u slucajevima nevinih ***

/ Najnovije