Novalić: Forto da preduzme konkretne korake umjesto što se bavi populizmom

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kako da ne

Uf, reče frljoka i osta živ!

dP

Ovaj put se slažem sa Novalićem. Vrijeme je da kantonalna vlada počne raditi a ne samo kukati. Imate ministarstva kao i federalna ali ne radite.

RRR

BRAVO FORTO, NEMOJ BITI PREPALI FADIL...

Faik

Forto, oca mi, bolje bi baba Vanga vodila kanton od tebe.

Pare

https://www.forbes.com/sites/giacomotognini/2020/12/23/meet-the-50-doctors-scientists-and-healthcare-entrepreneurs-who-became-pandemic-billionaires-in-2020/?sh=6e00b8075cd9

.

Državna granica je širom otvorena. SDA će u aprilu, za praznike, uvesti preko granice koliko može više smrtonosnih sojeva korone, i spriječiće da tražimo PCR test na granici. Na federalnom nivou, SDA sprječava uvoz bilo kakvih mjera. Ni jedni ni drugi nisu prstom mrdnuli da uvezu vakcine.

.

Frljoka, optuženik za kradju miliona u po krize, kaže jednom kantonalnom premijeru “Radi ti!”. Šta da radi? Šta god zatvori - ulazi zaraza iz drugih kantona i sa državne granice. Ako Federacija ne može nabaviti vakcine - kako će jedan kanton? Sram vas bilo!

.

SDA nas ubija jer nismo glasali za njih!

ilegalac

da vi niste bezobrazni i bahati kao što jeste, da ne sabotirate i ne svetite se jer ste izgubili vlast u KS, nešto bi se i moglo poduzeti i spasiti ljudski životi. Ovako ste vi direktno odgovorni za to šta se dešava, za sve novozaražene i umrle ljude. Krivično da odgovarate!

JA1

A da nam opet poskupiti plin da se posvetite zato što nemate vladu kantona, ha šta misliš frljo?

/ Najnovije