Novalić poručio: Potpisan ugovor za nabavku vakcina, Vlada FBiH neće uvesti lockdown

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Wwww

FUJ BEZOBRAZNI NESPOSOBNJAKOVICI. LJUDI UMIRU, A VI NE SMIIETE...

LAZES

LAZOVE, smanjio se broj pljacki, tuca, udesa, krivicnih dijela, blago je poraslo domacinsko nasilje. KAKO TE NIJE STID LAZOVE!!!!

Gost

Lockdown ne znači zatvaranje apsolutno svega ali mi permanentno bježimo od jasnog odredjivanja šta je a šta nije esencijalno. Fabrike, proizvodnja hrane, marketi, škole, policija, uprava, zdravstvo itd je super esencijalno i niko to neće zatvarati. Kafići, teretane, frizeri, bazeni itd nisu esencijalni i bez njih se może. Ne znam zašto je to Vladi ili bilo kome problem reći. Zatvori sve što nije esencijalno za 14 dana jer bi uskoro mogao biti prinudjen da zatvoriš i ono esencijalno. Idioti, politiku države vam vode gazde kafana.

lokdaun

Lockdown jeste rješenje, pokazalo se to prošle godine, i tad je BiH dobila pohvalu Svjetske zdravstvene organizacije. Ali sad eto nije, jer ne smijete od vjernika i kafandžija, lobi kafanski ne da, pa odma' kao nije rješenje. Zatvaraj sve, odmah! Ljudski životi i zdravlje prije svega!

Ugovor

je potpisan jednostrano. Znači, ugovor nije na snazi i rok isporuke ne teče.

Katy

Pa kafane , teretane i ostali jedini pune budjete. Kako ne kontate?! Nece uvest lockdow zato sto bi tada trebalo refundirati gubitke... ovako ce namaknuti jos dodatnih sredstava kroz kazne. Ako sw zatvori nema kaznjavanja. Vjecita politika u BiH . Jasno kao dan . 1+1=2 sve se svodi na novac

Ja fadil

Mars lopovu i spletkarosu ogavni.idi u 100 p.... mat....

istr

https://www.logicno.com/politika/je-li-predsjednik-tanzanije-ubijen.html

Gost

@Katy koje bona kafane i teretane pune budžete!? Poslovna zona u Tešnju za mjesec dana proizvede više za BiH budžete i ekonomiju nego sve sarajevske kafane za godinu. Stipu te šanerske ubleha priče ugostitelja. Jedini budzet koji se tu puni jeste njihov.

/ Najnovije