Novalić najavio čak dva povećanja penzija u FBiH tokom ove godine

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

na bobak

Vrijeme je da i mi tebe...Ti nam povecas penzije, a mi na jesen ne glasamo za tebe...Ne znam cemu se vise radujem

Štetočina

Na francuskom bur žuj fa.

Penzić

Vi tek sada o ovome pišete a ima da je najavio povećanje penzija još prije dvije godine. Da ne bude i ove godine aprilili.

DILFA

Ne dipr Fadile matere ti.

Guest

Guest Misli cigoski seljacic da su gradjani glupi. To on daje da ga ponovo izaberete,jer vidite da mu se oteglo sudjenje pa da ga zastiti od barbukane.

Guest

Guest Bas je ovaj Novalic fin i brine se za gradjanine. Sve mu je.2 izgleda da mu je ta cifra draga. Pod 3 F Respiratore mogu dva bolesnika.Sad penzija dva puta povecanje. Ma ljepota od zivota samo ga on zivio sa svojima najblizim.

Yebo

Yebo ti svoju mater seosku!

Neko

Vrijeme je da mu povecamo sa jedne na dvije zakonske kazne i dozivotnu robiju

Gulliverus

SDA predizborna klasična!! Nemoj Fadile povećavati previše je!!

Boom

To će da fukcioniše ko respiratori-malina

/ Najnovije