Novalić poručio: Za 15 dana ugovor za milion Pfizer vakcina

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

premijeru naš

nemoj dozvoliti da drugi pričaju loše o tebi , priznaj sve i budi čovjek . odsluži kaznu pošteno . volimo te fadile

Majko mila,

umjesto da mongoloidni kleptoman bude u zatvoru, on potpisuje neke ugovore....

Boom

E ovo dobra vjest samo da vakcina bude kvaliteta ko respiratori

vb

Ovo u Tanzaniji nema jbt.... Ljaljan ujutro na Sudu okrivljen za krađu svog naroda a popodne on nešta "izjavio", "odlučio" .... pa jbt...... ovo je fakat nevjerovatno ...

Mirko S. Kojotovski

Dok vi nabavite i kupite vakcine u drugim državama će ih početi bacati, a 70 % stanovništva će se vakcinisati ili u Srbiji ili u Hrvatskoj. Nemojte bez veze bacati pare ostavite sebi za godišnjeg odmora.

Jole

Lazi me lazi vjerovat cu sve.......

Antivakser

Super vijest. Sani nije bas najjasnije kad ce te vakcine stici, u ovoj deceniji ili narednoj. A mozda ta informacija nije ni bitna ovim SDA talbiancima.

Premijeru naš,

skidam uroke, javi se i popu Šimi

*****

Bolest prolazi,netrebas vise lagat i muljat.Hem si nesposoban za taj posao,hem si lopov i lazov.Bar da imas karakter i malo obraza da ostavis ovaj narod na miru.

za

15 dana od kojeg datuma? Ne zuri nismo kunici.

/ Najnovije