Novalić: Malo zvuči nevjerovatno, ali imali smo najuspješniju ekonomsku godinu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

**S,B* kanton

Ma... svoju bolesnu,osto sam bez primanja,gdje god sam se obratio odbili su pomoci.biro leglo korupcije,tajkuni se bogate preko njega,radnik nema nikakva prava osim redovnog javljanja.socijalni sistem postoji samo za vladajuce famelije.dem borci nemaju ni bor dodatak u mom kantonu.pogledajte koliko je prosjaka po ulicama itd.

Ask

Ovoga treba testirati na narkotike.

Ova budala

je na kokainu, 100%

MrziteljPDA

Tamo gdje je SDA tu je napredak i prosperitet! SDA=SNAGA NARODA!!!

Samo dalje vako

Hajterima je najgore kad pozitivne vjesti iz BiH dolaze. Muka im. Idemo dalje, gradimo nezavisnu i slobodnu BiH.

Covjek

Ovaj idiot j...e narod u mozak a glupi nsrod suti.

-"Demobilisani borac"-

Hajterima je najgore kad pozitivne vjesti iz BiH dolaze. Muka im. Idemo dalje, gradimo nezavisnu i slobodnu BiH. ka Samo dalje vako zbog nerazumnih uhljeba i lopova ova drzava ce se ove godine raspast,a bosnjacki narod ce biti minoran,beznacajan i zivit na teritoriji velicine gaze u izraelu.zbog takvih ce ovaj narod uskoro plstit goru cijenu od proslog rata,Bugojno

@Brato

Pa kako da nije godina dobra strpali ste milijone zafuntali a umjesto da si u pritvoru dok traje suđenje ti kao slobodan čovjek hodaš i još radiš.

Zmaj

Fadile jarane imas prave bobe...samo pojacaj dozu.

Mrsch lopove!

.

Black

Na sve tvoje lazi u koje niko ne vjeruje, imam samo jedno pitanje. Zasto nisi u zatvoru?

Advokat

Strah me te "uspješnosti" Novalicu! I pacijentu se pred smrt stanje naglo "popravi"!

Gost

E dobro je, onda mozemo jos respiratora nabaviti.

071

Bolesnik, lažov i kriminalac.

Guest

Fadile ebi se i ti i vlada Pederacije. Sadaka land nema hapy land. Vratite opljackano, vratite fabrike lopovi.

/ Najnovije