Afera respiratori: Novalićeva saradnica pitala komšinicu za mišljenje

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nemojte se snjim družiti! Hoće ukrast!

.

Mirko S. Kojotovski

Ma pustite premijera, vidite ljevice što ga brani .

Azazel

Dodajte u Sudsko Vijece Dalida I Fazlagicku na izreku presude, umrre vam Sebijine mrnjauuuuu

ghost

Reko' joj Fadil, de raspitaj se kakvi su ovi. Dovoljno za presudu.

JA1

Ne znam sta se ovdje ovoliko istrazuje, presuda bi trebala biti jasna samo zbog cinjenice da je respiratore kupila srebrena malina i cijena respiratora od 17 000$ uvecana za ne znam koliko puta, nisam racunao. Oni su svi za zatvora

Brzi

Danasnje tuzilastvo i sud sluze da se kriminalci i lopovi, na nacin "iz supljeg u prazno" palamudi par mjeseci, i da se na kraju oslobode, obicno radi nedostatka dokaza ili proceduralnih gresaka, sva carstva i drzave su propale radi istih razloga, nepotizam, nestrucnost, lopovluk, izdizanje iznad obicnog puka, nece se ovo desiti za godinu, pet, dest, drzave inace polako i sporo propadaju.

Stranacki blagajnik

Saradnica Novalica pitala kosminicu, Sebija frizerku. Ima li neko u talibanskoj SDA normalan?

Dado

Izdrzi Fadile legendo. Istina ce izaci na vidjelo.

Guest

Guest Eh da je ziva Dzemila u Visokom ona bi joj rekla pravu istinu gledajuci u dolju od kafe. Nije lijepo zamarati komsinicu tako bezveznim stvarima posebno kad prste ne lize.

Guest

Guest @Dado Koliki je tvoj procenat bio?

/ Najnovije