Novak Đoković na svadbi u društvu Milorada Dodika

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

ma nen' je on meditir'o

Ghost

To ti nije trebalo. Znam da te politika ne zanima, ali taj covjek ni Srbima ne zeli dobro.

istina

ovaj lik je uvijek bio cetnik, isto kao i stanivukovic

Lulu

ovaj lik je uvijek bio cetnik, isto kao i stanivukovic ka istina Kakvi ste vi glupi kreteni, to je za posmatranje. Hocete li jos braniti nekome s kim da se druzi. Dodik je za mene debil i laprda. Ali nikad nije bio u ratu za razliku od nekih iz Federacije koji su na visokim funkcijama. Pa i vas onda mogu zvati potomcima handzar divizije ili ustasama jer za to postoje dokazi. Koliko si primitivan i glup.

Istina

ovaj lik je uvijek bio cetnik, isto kao i stanivukovic ka istina Kakvi ste vi glupi kreteni, to je za posmatranje. Hocete li jos braniti nekome s kim da se druzi. Dodik je za mene debil i laprda. Ali nikad nije bio u ratu za razliku od nekih iz Federacije koji su na visokim funkcijama. Pa i vas onda mogu zvati potomcima handzar divizije ili ustasama jer za to postoje dokazi. Koliko si primitivan i glup. ka Lulu<< mama ti je glupa a otac primitivan majmune genocidni, zbog vas i vasih bolesnih aspiracija na balkanu

Božo

Da li je Đoković svjestan ko je taj čovjek

Duduk

Pa šta je trebo Đoković da bježi od njega da ispadne krkan i kaže neću da budem sa tobom i da se slikam. I ja Dodika ne volim a tako je ispalo ovaj se utrpo i śta sad

cica

kakav šok!!!!! pa ljudi moji, je li ovo moguće ?

Fuj

A zašto nebi bio skupa sa svojim prijateljem i sunarodnikom, gospodinom Dodikom! Znam da je za vas,islamske fundamentaliste to skandalozno, ali ko vas je... I vi ste nama neprijatni, pa vas ne komentarišemo!

ozareni

nole nesto slabo supu jede a mile se ozario

@Fuj

Ocito si istog sirovinskog sastava kao i Dodik, tako da ne kontas da Nole sebe degradira sjedeci sa ovom seljacinom.

Brato

Ovaj pelikan(đoković)jedva čeka da se I javno pokaže koji je (po)četnik samo još malo dok odu sponzori od tenisa!

Lulu

ovaj lik je uvijek bio cetnik, isto kao i stanivukovic ka istina Kakvi ste vi glupi kreteni, to je za posmatranje. Hocete li jos braniti nekome s kim da se druzi. Dodik je za mene debil i laprda. Ali nikad nije bio u ratu za razliku od nekih iz Federacije koji su na visokim funkcijama. Pa i vas onda mogu zvati potomcima handzar divizije ili ustasama jer za to postoje dokazi. Koliko si primitivan i glup. ka Lulu<< mama ti je glupa a otac primitivan majmune genocidni, zbog vas i vasih bolesnih aspiracija na balkanu ka Istina<< Auh, bas si pogodio. Moji roditelji nisu zivi, i jos neki su stradali od rodbine tokom rata. Ja tvoje roditelje necu vrijedjati, nista mi nisu uradili. Vjerovatno ni tebe nisu vaspitali da se tako ponasas. Ali potrefio se fals gen i desio se ti, poluidiot. Sta ces. Biti prostak o vrijedjati ti je valjda ponos. Stidi se. A jelde boli kad se kaze da si potomak ustasa?

DUDEK Krivousti Njofra

@ lulu...mene ne boli ako mi kaže potomak cetnika

Duduk

Čuj Dodik nacionalista a pjeva Halida on jest sirovina uhljeb lopov itd al nacionalista nije sve što radi je radi glas i do ostane na vlasti pogotovo radi dijasporaca koji su nacionalisti. A de mi recite patriote jel bi ko od vas pjevao riblju čorbu

kator Provo

Poji Mileee volove na reciii, volove na reciii...

Tako je

A zašto nebi bio skupa sa svojim prijateljem i sunarodnikom, gospodinom Dodikom! Znam da je za vas,islamske fundamentaliste to skandalozno, ali ko vas je... I vi ste nama neprijatni, pa vas ne komentarišemo! ka Fuj Đoković je svjetski čovjek, najveći sportista, a ko ste vi, da ga komentarišete?! Šta ste postigli u životu! Patetični ste i smiješni, vi, iskompleksirane nacionalističke , i ljudske nule!

Pih

Eto pitaće islamske fundamentaliste gdje će da ide, i s kim će da se druži!

/ Najnovije