Novak Đoković na svadbi u društvu Milorada Dodika

18
L.S.
Novak Đoković na svadbi u društvu Milorada Dodika
Twitter / Đoković sa Igorom i Miloradom Dodikom

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta boravi u posjeti Bosni i Hercegovini. Po dolasku susreo se sa Semirom Osmanagićem koji je za portal Radiosarajevo.ba i potvrdio da su skupa večerali i razgovarali, a svoje druženje nastavili i danas.

Kako je prethodno u razgovoru za portal Radiosarajevo.ba Osmanagić kazao danas su se družili u parku Ravne, ali je Đoković nešto ranije otišao iz parka kako bi prisustvovao jednom vjenčanju. 

"Novak je danas posjetio tunele, meditirao je. Boravio je u parku Ravne 2. Priredili smo i međunarodni folklor, bila je muzika, zaista je uživao. Popio je jedan prirodni sok, družili smo se i sinoć i danas", kazao je Semir Osmanagić za Radiosarajevo.ba.

Izrael izveo napad na Iran: Raketama zahvatili grad koji je blizu nuklearnih postrojenja

Izrael izveo napad na Iran: Raketama zahvatili grad koji je blizu nuklearnih postrojenja

Nole ne krije da je oduševljen našom zemljom i da se uvijek rado vraća.

"Nole se ovdje osjeća kao kod svoje kuće, cijeli ambijent parka mu prija. Bili smo skupa nekoliko sati danas, a zbog obaveze, on je večeras gost na jednoj svadbi otišao je ranije iz parka Ravne", kazao je Osmanagić

O čijoj svadbi je riječ Osmanagić nije komentirao, no na Twitter profilu SNSD-a objavljene su informacije sa fotografijama. 

Đoković se uslikao sa Miloradom Dodikom, članom Predsjedništva BiH i njegovim sinom Igorom Dodikom

Kako su istakli večeras je svadba sportiste džudiste Nemanje Majdova. Sudeći po fotografijama, Dodik je ponovno zapjevao za mikrofonom. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (18)

/ Povezano

/ Najnovije