Nova reakcija na incident kojeg je navodno napravila Sebija Izetbegović na KCUS-u

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Balasevic

Bez obzira da li je napala ili nije radnika, o tome neka se pozabave nadležne osobe za ova pitanja. Meni je samo zanimljivo kako je blokiralo nešto sto je ona sama postavila. Sistem koji je izgradila na vrhuncu svoje moći, danas je po njenim pravilima koja je uspostavila izbacio. Osobno se ne sjećam da je prije bilo ovih ulaza ga direktore. Mnogo je silna bila i sada joj se sve to nekako odbija od glavu.

Opa Đurđa

Ma slatka je Seka.

ANKA

Ne posustaju trolovi. Trojka je ubleha. Nista bolja ni pametnija od SDA. Kompletni idioti.

Frlj Hilmija

Novinari, cijeli dan nas smarate glupostima o Sebiji, kao da je to za gradjane toliko vazan dogadjaj. Supljika. Pisite nesto pametnije, pozitivno, dobronamjerno. Vi ko navijaci izmedju dvije politicke opcije. Imate povez na ocima.

Jes, jes vala

Novinari, cijeli dan nas smarate glupostima o Sebiji, kao da je to za gradjane toliko vazan dogadjaj. Supljika. Pisite nesto pametnije, pozitivno, dobronamjerno. Vi ko navijaci izmedju dvije politicke opcije. Imate povez na ocima. ka Frlj Hilmija ........ daj nesto veselo, Zvezde Granda, opleti, ko ce slusat tudju muku, pa jel vako?

Mika

Kojim glupostima se bavi Trojka .

Nxnyn

Kako je očigledno na videu da žena prilazi i odlazi sasvim smireno.Sva ova hajka na bošnjake dolazi prvenstveno od sandža,mafijaša koji nemaju nikakva prava u svojoj državi Srbiji.Zamazuju primitivnom narodu oči dok se BiH lagano topi.Ovo činimi se nije problem samo kod nas vidimo i u Srbiji najveći čet.... Su bosanski srbi,došlje.Treba sve vratiti svojim kućama pa neka se u svojoj mahali bore za pravdu

Prle

pa Kojim glupostima se bavi Trojka . ka Mika to je trojka nagovorila ovu bahati gospodnju na napada covjeka na radnom mjestu, i koliko puta je ovako demonstrirala bahatost prema uposlenici a?

/ Najnovije