Nova radna mjesta: Zamjenici predsjedavajuće Vijeća ministara imat će svoju kancelariju i savjetnike

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sve će to narod pomlatiti?

Ma bravo, kasto vampira, parazita, birokrata, foteljaša, neradnika, demagoga, kriminalaca, nepismenjaka, porodičnih-obiteljskih nasilnika, ratnih zločinaca, mafijaša, ultrašovinista, šljama svakojakog neopjevanog! I ovako već 34 godine. Na grbači naroda u 3 geta. Najsiromašnijih, najizluđenijih, najnepismenijih, najzapuštenijih u Evropi/Europi. Prazni zaseoci, prazna sela, ispražnjeni gradovi. Prazni vrtići, osnovne i srednje škole, fakulteti, prazne ulice, parkovi, šetnice, trgovi. A šljam i dalje, na račun sirotinjskih naroda u izumiranju i nestajanju, živi povlašteni život najmoćnijih kasta i najviših klasa.Dokle? Bliži li se kraj? I kome?

Ftdts

A šta će onda raditi zamjenici predsjedavajuće VM, kada ovima u opisu stojei zadaci zamjenika. Ali ni to ne bi bilo sporno da zamjenici zaista rade na dobrobit države i svih građana Nažalost, upravo je suprotna slučaj kod nekih. I trebalo bi im u stvari zabraniti političko djelovanje, a ne davati olakšice za "rad"

Nevjerica

Ovo prelazi stvarno svaki oblik drskosti! Narode?

Ogorčeni

Bas lijepo,jos nivoizmisljenih radnih mijesta,treby uvesti i savjetnika za zamjenika i tako u nedogled na teret ovog sve siromasnijeg naroda. Za vas treba izmisliti sto pogrdniju rijec Sramotna Bosno i oni koji su uzeli sebi za pravo da upravljaju tobom.

/ Najnovije