Nova pravila za pacijente u Sarajevu: Na koje preglede više nećemo čekati dulje od 30 dana?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Treba orkazati uposte placanje zdravstva od plata radnika taj novac na racun deponovati i kada ides dr platis pregled to pod hotno uvesti

Logistika

a 30 dana je preduk period. Izbacite ljencuge i neznalice sa laznim diploma i primite odskolovane ljude i optimizirajte logistiku i proces rada, onda ce biti par dana period cekanja.

Sto god duze cekas

na pregled, vece su ti sanse za prezivljavanje....

501

Ni do sada se nije čekalo duže od 15 dana.

pitanje

A sta ako neko ne moze da plati CT privatno ...zar ne bi bilo bolje da privatna praksa tada posalje racun direktno osiguranju? Ovako em nema da plati em i ako skupi valja cekati refundaciju.

kakva ubleha

znaci moj poslodavac godinama uplacuje moje zdravstvweno osiguranje od moje place od 540 KM, i sad ja ako trebam na CT moram uzeti kredit 1000 KM da platim taj pregled privatno pa da molim Boga i iscekujem povrat?!?! pa ti Vranicu nisi normalan!

ovo je super, osim..

sto privatna klinika treba da racun za izvrseni pregled posalje ZZO koji to treba platiti iz vec izdvojenih para tog pacijenta, a ne da pacijent placa, pa da ceka rafundaciju.

/ Najnovije