Nova epizoda Dodika: Schmidta nazvao fašističkim smećem, sebe poredio s Miloševićem

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nije ni njemu lahko

Negirati realnost, tvrditi da je istina ono sto nije. To je smor. Covjek je izmucen.

N

Treba se ovog zla rjesavti momentalno. Stvarno su bolesna nacija

ZIV NAM I ZDRAV BIO

***

Gost urednik

Da je Schmidt smeće - jeste, imenovan je kao Merkelicin ustupak Zagrebu i Beogradu. I sad Mile ima problem. Pa Vukan kaže da je potplaćen u Beogradu da prizna izbore koje je Dodik najvjerovatnije izubio. Što ukazuje da Schmidt i Dodik pripadaju istoj političkoj strategiji. Zakuhaj, daj Mađara za glavnokomandujućeg Eufora da dovede vojsku na entitetsku liniju, zaledi stanje, čekaj da rusi uđu u međunarodne pregovore, otmo RS. Ameri (Dodik kaže za Escopbara da je uzeo 10 miliona, a ovaj šuti ne oglašava se. ) Oprez, oprez

Sa indexa.hr

Upravitelj Stroja prije sat vremena isto mu evropska valuta nije mrska, pogotovo kad se sliva u njegovu vuko****nu. brte, ukineš sva financiranja tim degenericima pa nek ide na istok tražiti pare. 40 2 ODGOVORITE Prikaži 1 odgovor KT Komen Tarčić prije 2 sata Naziva druge fašistima i onda se usporedi Miloševićem koji je bio najveći među njima 70 6 ODGOVORITE Prikaži 4 odgovora MB Miro Blaz prije 2 sata Treba ukinuti genocidnu tvorevinu svrpsku pa ni tebe nebi bilo. 63 6 ODGOVORITE Radojka Jovanović prije sat vremena Čudno što Srbi iz Banja Luke redom svi idu za Njemačku. Nikome se nije omaknulo da ode u Rusiju. Osim ovoj teligenciji na slici, ali samo na par dana. 17 2 ODGOVORITE MX Miki X prije 2 sata Dokle više ovom vepru davati medijske pažnje?! 53 7 ODGOVORITE Prikaži 2 odgovora KOMENTARI SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA Fabo Matošić prije sat vremena Jedino fašističko smeće je ovaj glavonja sa svojom umjetnom tvorevinom!!! 18 2 ODGOVORITE Vesna Fatic prije sat vremena To je ruska kuhinja, a ovo ljudoliko govedo pojest ce sve sto mu serviraju iz Moskve... nije on toliko blentav, sam ne vjeruje u ovo sto govori, ali politika je umijece moguceg. 19 2 ODGOVORITE SD Sisedam Dadaman prije 2 sata Genocidaš u elementu. Rakija, prasetina i voli tuđe. 46 4 ODGOVORITE ĐD Điđi Dalmat prije sat vremena Ovakve vole naši hrvatski putinofili. Sutra bi skupa s njima ratovali. Sve za uspostavu novog svjetskog poretka, u kojem će glavnu riječ voditi diktatori i ubojice.

Kiki

A jesi vala krme krme

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Yassa

Sve ti odvratno jbm Cim vi prestanete nametat i drzat u privatnosti srbstvo svi ostali ce vrlo rado to radit..

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Miloš

J.be Dodik Bosančeros sve redom :-) još malo pa će i Vučića koji čeka da dođe na red a ubrzo će :-)

Miloš

Treba se ovog zla rjesavti momentalno. Stvarno su bolesna nacija ka N Nemoj tako zbog ludog pojedinca prozivati narod jer nije u redu , pa svaki narod ima budaletina među svojima a istina je da je Dodik največa budaletina među svojim i velku pratnju ima .

Nazvao vas je Muslimani, a ne muslimani

pravosuđe u kojemu su suci i tužitelji muslimani (tako Dodik naziva Bošnjake što ima opasnu pozadinu). Prvo, nije vas nazvao muslimani vec Muslimani, a vi kao znate bolje od njega je li mislio na malo ili veliko slovo m. Drugo, zasto je to opasno kada ste se tako pisali do 1991.? Da vas mozda srbi nisu natjerali na to? Pogledaj popis stanovnistva 1991., jel pise bosnjaci? A na tom istom pise srbi i hrvati, tako da je jasno ko tu mjenja identitet kako vjetar puse.

/ Najnovije