Njemačka traži, a Hrvatska se protivi sankcijama protiv Dodika!

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Suzy

Kakvi dvolični manipulatori! Samo kupuju vrijeme, ali poznati su i njihovi planovi.

Vrhunac SDA fasisticke propagande

sad mi se sve vise cini da je Alija stvarno prodao istocnu Bosnu za sarajevska predgradja. Fuuuj

Udri

Tudjman I Milosevic Pakt 2022

Mostar

Koristim prigodu da već čestitam gospodinu Komšiću novi mandat. Svi koji su sumnjali u razložnost izbora gospododina Komšića, sada je razvidno zašto trebamo svi glasovati za našega Željkeca.

Licemjerni, pokvareni hrvati! Najvece hinje u Europi!

.

mile

iznenadice se talibani koliko je država protiv..lakše je nabrojati koliko ih je za..mozda 2,3, ne više..uz Njemačku, za su vele sile Luxemburg, Malta i Estonija..sve ostale su protiv

mile

iznenadice se talibani koliko je država protiv..lakše je nabrojati koliko ih je za..mozda 2,3, ne više..uz Njemačku, za su vele sile Luxemburg, Malta i Estonija..sve ostale su protiv

Marsal

Partneri u ratu partneri i sada

Svijetlo ne gasi struje nema odavno.

Samo nek se politicari svadjaju uz masne kvalitetne obroke. Zato ce i dobiti veliike plate. Fuuuujj. Aa sirotinjo od naroda uzmite pastetu za dorucak i ostavite malo da imate za rucak i veceru.

Vidi ga

Ovako izgledaju moderni nacionalisti, bolje receno nacisti i fasisti!

Habuhabuhabu

Ovaj se već pokazao i dokazao. Ne očekujem ništa pametnije od hrvatskih zvaničnika. Te je um već davno napustio.

Nikolica s prikolicom

Za mene je pitanje što je to što Dodik tražia da ne piše u Daytonskom Ustavu? Čujem samo sankcije, sankcije, bez ikakvog objašnjenja. To kod stranaca ne važi. Oni najprije otvore onu malu knjižicu i pročitaju šta stvarno tamo piše i što se Dodiku nesvidža...:))...Nije smiješno, ali me sve skupa tjera na smijeh. Morate sami rješavati svoje probleme, neće tuđi sinovi ići na koridor kod Brčkog i na obale Drine. Zaboravite na tu mogućnost. Stranci vas odreda navode da najprije pročitate Ustav i tek onda tražite ako vam nešto po Ustavu pripada a to sad nemate. Bojim se da po tom pitanju loše stojite. Dignit će stranci ruke od vas a šta ćete onda?

Ghost

Odvratni lazovi, upravo pokazuji koliko im je "stalo" do komsija. Neka, jednom ce se vratiti.

Taj grlić- radman

Je jedan obični majmuncina..prati se njegov rad i uvijek je na strani neprijatelja Bosne. Nije kockastivali je ćoškasti

/ Najnovije