Nizozemski premijer Mark Rutte: "BiH nije sama, tu smo da pomognemo"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sad je i vama u EU jasno ko izaziva nestabilnost

Hrvatska svojata BH katolike, a nisu njeno iseljenistvo. Nisu njen narod! Pohrvaceni su nacijom Kraljevine SHS samo jer su katolici!. Nema odavno SHS. Cemu onda agresija preko politickih trojanaca, ‘konstitutivnih laznjaka’? Skinite Bosni sa grbace Srbiju i Hrvatsku ako hocete mir na Balkanu i Evropi! Dejton je ROBIJA u LUDNICI !

041

***

Zagor

BiH nestablinost najvise izazivaju BiH muslimani jer misle da je cijela BiH njihova. Malo morgen. Vasih je samo 23%. Osim toga u BiH zive Hrvati, a ne BH katolici. Medjutim, posto vi to necete da shvatite jer se nadate da ce te preko nekakvih BH Hrvata lakse da uvedete "gradjansku" drzavu u kojoj ce muslimani da svima kroje sudbinu, onda nema pomoci BiH. Raspad je neminovan. Samo je pitanje kada i kako. ka 041 . U velikoj si zabludi. Nikome vise ne trebaju laznjaci, nacije nepostojece Kraljevine SHS. To su trojanci u interesu agresorskih velikodrzavnih projekata Srbije i Hrvatske.

Politicarima Hrvatske treba jasno kazati

..da dignu ruke od Bosne i od BH katolika, jer to nije njihovo iseljenistvo. To je domicilno stanovnistvo Bosne pohrvaceno pravljenjem NACIJA novo-tvorene Kraljevine SHS. Hrvatima su proglaseni samo zato sto su katolici. Ne poticu iz Hrvatske niti su im vecinski pretci slaveni. Nema Kraljevine ni Jugoslavije. Ne moze Hrvatska skrbiti o Bosanskim katolicima. To je drsko i neprimjereno mijesanje u unutarnje stvari BiH i ugrozavanje njenog suvereniteta. Stanovnistvo BiH mora imati SVOJU NACIJU i suvereni drzavu. Bastini istu drzavnost, tradiciju, jezik i kulturu stoljecima! Isti narod u vise vjera i nevjera.

Jah

BiH nestablinost najvise izazivaju BiH muslimani jer misle da je cijela BiH njihova. Malo morgen. Vasih je samo 23%. Osim toga u BiH zive Hrvati, a ne BH katolici. Medjutim, posto vi to necete da shvatite jer se nadate da ce te preko nekakvih BH Hrvata lakse da uvedete "gradjansku" drzavu u kojoj ce muslimani da svima kroje sudbinu, onda nema pomoci BiH. Raspad je neminovan. Samo je pitanje kada i kako. ka 041 Od kada katolicanstvo stvara naciju po principu jevrejskog prosvjetiteljstva? Jeste li dobili naciju u cirilovim porcijama graha kad ste za kutlacu izdali slavenaku veru pradedovsku, ili ste je donijeli iz Irana kako rece babo nacije vrhovni poglavica Ajatolah Ruhola Tudjmanei? Da premotam zasto imitiras jevreje kad to nisi?

V korpus

*** Mislis ti

Gost!

Boj' se Danajaca i kad darove nose! Sve je providno i jeftino. Dugo to sve skupa gledamo. Svako od njih je došao zbog sebe i svojih interesa. Mi u EU nećemo nikada, a možda ni tada...kako kaže raja....Ali, ni BiH, ovakva kakva je, neće u komšiluk, ma koliko to dobar broj "dobronamjernih" žarko želi.

Uh nemojte molimo vas

Već ste puno bili uz narod BiH. Bilo bi previše

/ Najnovije