NiP: Sramne opstrukcije Vlade FBiH i Novalića u vezi sa nabavkom vakcina

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NiP

Suplja prica,lazni strucnjak ,nigdje naroda niti pravde,samo demagogija. Ovaj covjek jos nista nije uradio sto bi se pisalo u rezultate samo kritikuje stranku iz koje je skoro izasao koja je ista kso i on i njehova stranka. Gdje su vakcine koje jevvlada Ks obecala,da im nije bilo rodaka vucica nebi se imali cime pohvalit. Svi politicari iz svih stranaka brinu samo za svoje guzice.

Megafon

Realno , entitet je nadležan koliko i kanton pa snosi istu odgovornost. Ni entitet ni kanton nije država ali koliko vidim svi pravite države od mjesne zajednice pa na dalje. To oni što ruše BIH i žele pa zato Vijeće ministara i nije učinilo gotovo ništa za nabavku vakcina osim Covax mehanizma koji je takoreći i bio obavezan. Druga stvar je što osim što imamo neprijatelje i sami jedni drugima podmečete noge zbog fotelja i vlasti na bilo kojem nivou. U svemu tome ispašta narod.

/ Najnovije