NiP održao sjednicu: Pregovori i dogovori u BiH nemaju alternativu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ademir

Kada pročitaš Dodikov intervju za Sputnik shvatiš da ti pregovori o kojima priča Konaković nemaju smisla

Adi

KAKAV VOĐA TAKVA I STRANKA,BIVŠI SDA ČLAN KOJI JE DOK JE BIO U SDA POKRO I UNIŠTIO EUROPSKOG PRVAKA KK BOSNU I SA TIM PARAMA NAPRAVIO STRANKU! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A a tvoj bakir sa babom pokrao milijarde donacija, unistio fabrike, privredu, ekonomiju, poljoprivredu, doveo takve kao ti u grad, i pokupovao po turskoj boga oca, po sarajevu desetine nekretnina, trznih centara, sta ti pricas mali ******eni misu

Radiosarajevo.nip

Tri teksta za redom od NIP-a. Što je previše previše je. Koliko košta ovo reklamiranje???

Dino i Nerko su za Kookera turbo raketa u politici

Samo naprijed, bravo!

Dino

DINO, PREPUSTI ZELJENU FOTELJU BOLJEM, DAMIRU ARNUTU, ZBOG DRZAVE NISI SE TI ISKAZAO, A I TVOJ FAX JE ZA SPORT A NE POLITIKU.

/ Najnovije