Nikšić: Vandalski napad na suverenitet BiH, vrijeme je za konkretne akcije

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Proglasite Republiku Bosnu... vratite ljiljane i zakuhajte malo majku mu bezmudnu!!!

joj vid mu

LOJAVE NJUŠKE OD KRMKA!

Urednik

islamiziraniSrbi, pusite ga. a sad mars nazad u Alijinu fildzan drzavu.

MrziteljPDA

Nikšiću izguraj iz garaže one motokultivatore što su čudnom metodom dijeljeni za tvog mandata pa da pošaljem u Konjic varioce da ih oklope! Ima BiH da prva na svijetu bude vlasnik samohodnih brzopucajućih motokultivatora

Genocidasi

UKIDAMO GENOCIDNU GENOCIDASE ODVAJAMO I U SEPTICKU JAMU BACAMO ODATLE SU IZMIGOLJILI TAMO IH VRACAMO .JEBLI SVOJU MRTVU DJECU.

Nerko

Važno je da izbori budu elektronski hahaha. dok se država raspada.Stidite se svi i opozicija i pozicija šta ste uradili za 26 godina. Čija ste vi stranka i koji su vam ciljevi, dali uopšte znate ????

Gost

Kakvo ludilo, Srbi traze povratak na postavke 2001 godine, Hrvati nesto slicno i odmah atak na drzavu. Pa bila je drzava BiH i 2001 godine, cak i bolja funkcionalnija po mnogim aspektima. Branite reforme koje su bile lose. Pravosudna reforma je bila kolosarna katastrofa. Mnoge agencije na BiH nivou su neradnicka ubleha. Oruzane snage i SIPA su jedino sto je solidno uradjeno. Sta se palite, vratice se par nadleznosti nazad na RS, imovina, porezi, sudstvo i slicno. Nista drugo se nece promjeniti. Cuj motokultivator sa oklopom, joj ljudi niste psiholoski izasli iz rata nikako.

JELI MOGUĆE

jeli moguće da nikšićev brat dodik radi protiv države,uvijek glasate isto znači i sad bi glasao.....

Ublehas! Zivi ugodno godinama od ubeha!

.

dP

Dušica draga, kako se on samo brine za RS. A u federaciji teku med i mlijeko. :D

/ Najnovije