Nikšić se sastao sa filmskim radnicima: Razgovori će se nastaviti u što skorijem periodu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jel s Tuaregom došo?

***

Filmski direktor (Kiseljak-diploma)

Ovi mi naliče na filmske službenike (SSS), a ne na radnike (NSS)!?

Iva

Šuplja priča i kaži nesposobnog premijera i vlade On je papak i ne zanima ga umjetnost!

Pogubili

su se, 1.6 miliona za auta, jeli mora po BiH da se vozi premijer u Touareg-u, ne moze škoda, postajete gori od SDA, Mijatović isto, sad pare filmadžijama, onklološki pacijenti nemaju lijekova a vi se rasipate, blizu je oktobar

***

***

071

Jeste li rijesili ZZO? Citostatike? Jeste li azurirali spisak lijekova?

Opa, opa, opala

Nema ništa od ovog Glavatog papka. Ko je za njega lobirao da bude Premijer Vlade da bog da mu se vratilo. To je jedan tovar nesposobni. Je*e nas već drugi put. Filmađije dobiti ćete k*rac čvrst i nabrekao, kao i penzioneri. Potrošile se pare na auta. Sljedeće su helikopteri za sve ministre njegove usrane Vlade.

Udruga jedne ekipe

Sastao se sa jednim udruženjem koje ne predstavlja sve filmske radnike!? Opet protekcija, gdje su ostali, da ih ne nabrajam? Može li se ikad išta uraditi transparentno i pošteno u ovoj mahali od grada?

Gdje su druga udruženja?

Ako zaista namjerava išta učiniti, gdje je Duraković? Razgovor sa samo jednom ekipom koja predstavlja uži krug filmadžija nije dovoljan.

Samir i Damir zajedno

Halo Niksicu jesi li u dodiru sa obicnim narodom koji sastavlja kraj sa krajem ili sa pacijentima po bolnicama? Ebo te Tuareg.

smiley

I penzionerima je obećao da će nastaviti razgovore... Lažovčina!!!

DDTMk2

Nikšić tuareški slunto, lopov, izdajnik, kao i ostali naručitelji limuzina, đubre lažljivo, ****ar.

/ Najnovije