Nikšić: 'Ruska zastava na Dodikovom reveru je najava ukrajinskog scenarija'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Dajte nam puske da oslobodimo Bosnu od srpskog okupatora

Bucko

A sto se minder mahala upalila. Od sutra je cijela BiH samo vasa muslimanska... Kada bi vi retardi mogli skontati da smo samo blizi ratu za jedan korak sa ovim genetski deformisanim anglosasksoncima....

/*/

A sto se minder mahala upalila. Od sutra je cijela BiH samo vasa muslimanska... Kada bi vi retardi mogli skontati da smo samo blizi ratu za jedan korak sa ovim genetski deformisanim anglosasksoncima.... ka Bucko A je li ti stara bucka? Ja volim buce..

Ramo

Opet huskate! Mars svima! Kakva crna Ukrajina!!! Dosta je ovdje nevinog svijeta stradalo… Sve vas na funkcijama treba ostaviti bez posla, a cestiti narod u miru da radi i zivi

BBB

Hahahahahahahaha.................. Izdajniče tek sad si primjetio. Dodik nosi Rusku značku na reveru od početka Ruske okupacije ukrajine !

che

Samo probaj Milorade smrade !

MA MRS VISE

Zlohuda ptico graktalico. Sram te bilo. Prizivas svom narodu smrt i patnju .ebo te i Dodik i scenario.Svi vi ser..e i mislite da ste strucni i pametni a znate da cete guzice izvuci ako se sta desi plus silu para i zlata a ostaviti narod da ga ubijaju i da se ubijaju. E necu vise ni za vas glasati sto sam ponekad.

/ Najnovije