Nikšić pisao reisu Kavazoviću: Ljetne aktivnosti IZ svest će se na akciju spašavanja vojnika Bakira

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KO

Selam poslo me Asim

KAko to? Kako to? Kako to?

Kako se čovjek može ovako podmuklo obračati poglavaru Islamske zajednice. Mučak jaje od čovjeka. Da nije bilo kriminalaca u tvojoj stranci Nermine danas bi bili na vlasti a ne bi nam uzeli od života 4 godine od 2010 do 2014. Koliko ste samo afera imali neprincipijelnih koalicija ? Nisi ti nikog branio osim sebe i sigurno si i tada prodavao muda za bubrege kao što radiš cijeli radni vijek. I ti i Bakir se trebate povući iz političkog života i prepustiti da to radi neko pametniji. U penziju koju niste zaslužili. ka Tube a kako se poglavar jedne vjerske zajendice može ovako ponašati i podržati kriminal i korupciju i javno pokazati da pripada jednoj stranci? eto kako to?

Rma

Sto li im sad svi udaraju u oci?.Da su se bavili vjerom a ne politikom ovo bi dosad bio Japan a ne Bermudski trougao koliki imaju uticaj

Prle

Najbolje da se IZ i SDA ujedine u jednu političku partiju posto svakako IZ upravljaju Bakirovi ljudi!

Haha

Bezveze je ovo medijsko prepucavanje. GraDžani neka sjednu s reisom nakon džume i riješe što imaju rješiti. Ovako se samo dušmani raduju kad vide da se lideri muslimana prepucavaju. Ha ja!

svasta

Sad se ove gradjanske okomile na IZ. Ne kontam, sta vi imate se IZ? Zar se ne borimo da se politika, drzava odvoje od vjerskih ustanova. Pa IZ nema ni ugovor sa drzavom. Kupite glasove u crkvama!

Jugosloven

***

Jugosloven

***

De ba

Odlucite se vise koja je vasa ideologija: socijalizam, socijal-demokratija ili ste liberali. Bez politickog konstrukta nema ni pravnog, a bez pravnog nema ni pravne drzave.

Jugosloven

Sto li im sad svi udaraju u oci?.Da su se bavili vjerom a ne politikom ovo bi dosad bio Japan a ne Bermudski trougao koliki imaju uticaj ka Rma

Jugosloven

Jesu hodze i popvi se bave Ali cime

Jugosloven

Najbolje da se IZ i SDA ujedine u jednu političku partiju posto svakako IZ upravljaju Bakirovi ljudi! ka Prle Bakira u zatvor

Brisete komentare a?

Koju ideologiju zastupa SDP? Zlaja je okruzio puni krug vnago u prirodi-od komuniste do new age ekologa.

A sranjevac moze

***

Jugosloven

Sve je tako kako nermin kaze Pitam se da li Vojin Mijatovic nas Tvrtko kralj bosne smije tako da komentarise hozde

Hahaha

ljiljane zali se vodom smrdis ka Jugosloven KC i pravoslavni daesh mogu podrzavati s-h iredentisticku politku u Bosni? Pa je li Isus umro za spasenje covjecanstva ili za veliku srbiju i hrvatsku?

Hahaha

Bezveze je ovo medijsko prepucavanje. GraDžani neka sjednu s reisom nakon džume i riješe što imaju rješiti. Ovako se samo dušmani raduju kad vide da se lideri muslimana prepucavaju. Ha ja! ka Haha Najedi se LSDa pa vidi hoce li sta bh predsjednistvo na nebu koje zoves jednim bogom rijesiti pozare oko Neuma.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Predizborna

Sad se i Niksic javlja. Dajte program, a ne prepucavanja.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

BUUM

Rejs pa kako te nije stid sta se petljas gdje ne treba kad si takav brizan za Islam i narod sto dopusti da mali kepec nacelnik starog grada i njegova jahalica napravie javnu kucu od carsije e moj bosnjo na baterije jedan obicni kepec i njegovi psici ce vam uskoro preoteti dzamije i pretvoriti ih u sejtanluk a vi CETE raditi na we-ceu mozak vam je truhao

Nermin dizalicar

Zasto pises Reisu,pisi braci cetnicima i braci ustasama mozda ti opet pomognu

Mister XY

Nerko koji sjedi u parlamentu godinama i raznim komisijama ubire enormnu plaću sa nekoliko stotina glasova. Nisu ni u SDPu glasali za njega a o kriminalu bi se moglo o čemu prićati. ka Guoard SDP=SDA i ostali svi su oni isti. NAŽALOST!!!!

Mister XY

Nerko koji sjedi u parlamentu godinama i raznim komisijama ubire enormnu plaću sa nekoliko stotina glasova. Nisu ni u SDPu glasali za njega a o kriminalu bi se moglo o čemu prićati. ka Guoard SVI SU ONI ISTI!!!!!!!!!

Admir

IZ nema ugovor sa državom tako da su je političari sveli na nivo jehovinih svjedoka! Možda se zato hodže i ponašaju kao nevladina organizacija. Ko im da lovu oni pričaju za njega! I to mi se gadi ali mi se gadi i ova priča Nermina Nikšića u kojoj on sebe veliča kao borca ARBiH a rov nije vidio ni na televiziji! Bio je logističar i tu se vjerovatno dobro omastio o vojničke gibire a poslije to nastavio sa bratom na raznim funkcijama.

/ Najnovije