Nikšić otkrio hoće li poskupiti struja za građane, komentirao i smjenu Sebije Izetbegović

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

***

Pajdo

***

Matrixus

Šta ovaj nesposobnjaković misli,da će građane derat većom cijenom struje a davati pare laktašenku secesionisti izvlačeći ga iz finansijskih blata, a preko leđa građana federacije. Ovi ublehaši će nas stvarno ohladiti.

0000ŵ

Kaže neće biti poskupljenja struje za domaćinstva a već u drugoj rečenici govori da ko bude više trošio cijena ce mu biti viša. Sad će namjestiti da onaj ko potroši 200 KW imaće staru cijenu a onaj ko potroši iznad novu. To nigdje u svijetu nema da onaj ko kupuje više, plaća višu cijenu. Tako su uveli dok su bili na vlasti i u kantonu za vodu nekakve tri tarife obračuna. 2010 godine kad su bili na vlasti su ljudima preko 65 godina ukinuli tuđu njegu i pomoć a iz penzijsko invalidskih prava izveli na hiljade korisnika boračke populacije. Ovi su gori kapitalci od najdesnijih stranki.

333

A da vi malo procesljate silna "ulaganja" u zelenu energiju dole po Hercegovini, u koju mi investiramo kroz dotacije na racunu za struju, a koja se iskljucivo izvozi? Da malo procesljate kompletnu strukturu energetike? Mi struju izvozimo, a za gradjane, koji su investitori, nema povoljne cijene struje? Manite se americkih prica i propalog neoliberalizma, nekad, zaboga, dovedite i sposobne ljude, strucnjake, u svoje redove, i prestanite da se zahebavate preko nasih ledja. A sto se tice smjene Sebije? Pa ne znam, hoce li ta neka ozbiljnija istraga, hapsenja, pravne konsekvence? Do tada, mozemo samo da predpostavimo da ste mlakonje ili ucijenjeni, ili oboje. I cisto informativno - praticemo stanje na KCUS-u, i nema vise zahebancije sa nasim zdravljem i zivotima. Htjeli ste vlast? Moracete pokazati i ozbiljnu odgovornost. Niko za vas nije glasao sto ste pametni i lijepi.

/ Najnovije