Nikšić o Dodikovim izjavama: Tresla se brda, rodio se miš. Nema nikakvog razdruživanja

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

***

Nermin tetkica

Treso se Nermin pred ovom kabadahijom svaki put kad ih je postrojavao da ne bi izgubio položaj. Sad našo da se javlja snishodljivi miš mekinjaš kad su ga pritegli strani plaćenici.. 🤨

444

Ko duduka više smatra ozbiljnim i sam je budala. Duduk je obična sirovina

IVA

Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Abraham Lincoln

ja1

trojka je penicilin za dodika

Zagor

Nije za odbaciti prijedlog NSRSa za mirno razdruzivanje. Srbi u Srbiju, Bosnjaci (Bosanci) u Bosnu. Radi mira i prosperiteta. Neka ljudi Sandzaka zamijene nepokretnosti sa Srbma iz Bosne. Zatraziti pomoc i kredit od EU da finansijski pomogne projekat kako bi svi bili zadovoljni. Normalno, sve po principu EU o nepromjenljivosti drzavnih granica. Neka bira ko gdje voli.

Tvoja mamica

Ama pustite ga da se razdruzi, da zavrsimo vise sa Dejtonskom svinjarijom i dobijemo normalnu BiH koja nece biti talac organizovanih kriminalnih grupa fasisticke provincijencije. ka 333 odkut ti na internetu mrš i pi*** m******.

Hadžić Emina

Mirno se vratiti na Ustav Republike Bosne i Hercegovine, a pod tim smo imenom primljeni u UN. Entiteti svakako opterećuju građane BiH i narodu nisu donijeli nikakva dobra. Dodo i AV sa svojim kamarilama odlaze na smetljište istorije. Veliki broj političara mora biti sudski procesuiran i svakako im oduzeti nezakonito stečenu imovinu. Tek tada ćemo moći reći MIRNA BOSNA.

Ja1

Vidite li sdaovci kako se radi sa neprijateljima drzave, naucite nesto od trojke

Razduzivanje

Mozemo se razduziti jedino tako da razduze ratni dug i on i Vucic.

333

Vidim, moj komentar kako Dodika treba pustiti da se razdruzi da bismo se konacno rijesili Dejtona i imali normalnu BiH je iz nekog nepoznatog razloga jako problematican. Hm, ok. Odlicno.

***

***

***

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

***

***

/ Najnovije