Nikšić: 'Nećemo ići u nova zaduženja kako bismo popunjavali budžetske rupe'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AVA

***

Glasac pokajnik

Necete se zaduzit,al cete podici cijene energenata i izvuci narodu zadnju marku iz đepa,garantujem vam da ce vas zadesit sudbina stranke za bih na sljedecim izborima.rad vam je ravan 0.

Kako vas nije sramota

30 godina placamo registraciju za auta i gorivo za ista. Od svega se odvaja procenat za vodozastitu i puteve. Sarajevo ima frekventih ulica,ceste su u katastrofalnom stanju,pa ni traktor ne bi prosao dobro ... E sad ljudino gdje su te pare novac od 30 godina,znaci mogli smo imati zlatne puteve i ciste rijek ko suzu .. a da ne govorimo o kredita sto smo dobili i mnogobrojnim donacijama ...

Kako vas nije sramota

Al bitno vam je unistiti parkove sto smo imali i privatizovati prijeratne državne firme. Samo pogledajte Alipasino polje,Otoku,Mojmilo,Dobrinju ... Te zelene površine,setalista,klupe,parking mjesta,skole obdaništa,pristup zgradama sa vise strana ... I onda usporedite sa novim naseljima Tibra,Bulevar,naselje Miljacka ... I mnoge nove zgrade koje nemaju nikakvog smisla. I onda kazu Metropola ... Za koju godinu promjeniti ime Sarajevo u Betonara. A za ove sto misle da je to super,nek malo prosetaju Svijetom i vide kako to izgleda u normalnim državama,gdje ima zakon i svijest za normalno u ljudima.

Sarajlija

A te rupe si ti vepru napravio dijele i hiljade maraka pomoci parazitima dok si varao radnike, i penzionere za to vrijeme, smanjite administraciji plate za 10% i eto brda para, ali ti si glup, bahat, i nesposoban za mjesnu zajednicu da vodisa ne drzavu,

Brko

DOBRO SI SE SJETI ZADUZINSI NAS VEC PREVISE

HUKA

E kad kaze njiva i sikara mozda bude a mozda i ne hodi ga znaj.

/ Najnovije