Nikšić: Lideri se otcijepili od naroda, vrijeme da stanu na čelo rata protiv COVID-a

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pravda

Narod se bori i protiv bolesti i protiv gladi,a oni nehaju,dobro njihovim famelijama,nek narod umire od gladi i bolesti.

Latko zBrode

Cijenim Mijatovića i apsolutno mi ne smeta njegova nacionalnost. Moj vam je prijedlog da se okupite oko Radončića i napravite koaliciju sa kojom možete ostvariti fobar rezultat i napredak. Ovako ostaje i postaje sve gore i gore a vi se možete zadovoljiti sa po kojim odbornikom u opštinskom vijeću.

Koel

Hajde ti ne laj coviceva pudlice

Baja

Niksicu, tvoj najveci domet je vijecnik u nekoj sarajevskoj opcini.

071

Vrijeme je da idu u zatvore i da im se plijeni imovina, a da na čelo borbe protiv Covida dođu normalni, savjesni i stručni ljudi.

Traxdata

Ako se u BIH objavi rat korupciji sve stranke gube jer ni jedna nije nevina a da se prave naivne prave i naivne i poštene. Napredak ćemo ugledati tek kad tzv. lideri i uska rukovodstva svih stranki napuste politiku i dođu neki mlađi i pošteniji ljudi.

Travnik

Cijenim Mijatovića i apsolutno mi ne smeta njegova nacionalnost. Moj vam je prijedlog da se okupite oko Radončića i napravite koaliciju sa kojom možete ostvariti fobar rezultat i napredak. Ovako ostaje i postaje sve gore i gore a vi se možete zadovoljiti sa po kojim odbornikom u opštinskom vijeću. ka Latko zBrode radoncic i sbb su ogranak sda stabla.ovdje moze samo nip napravit promjene,ovi ostali su istrosena roba i muljatori,moze i nasa stranka,kod njih ima postenih politicara.

Suplja prica

Niksic samo prdi na usta,moze li nabrojat sta je uradio za drzavu korisno,naravno da pojasni kako je izabran za predsjednika,srebrenica,dizalice,mostar. Za sve navedeno bi glasno kritikovao sda a suti ko popisan o nezakonitom radu i aferama . Stvarno je odmor za dusu kad se nejavlja,zasto nije na celu borbe protiv korone u KS.

Sasa

Vrijeme je da odstupe kao i Niksicu sto je. Parazit jedan. Zive kao lordovi a nicim to ne zasluzuju.

/ Najnovije