Nikšić, Forto i Konaković o koaliciji s HDZ-om: S nama nema priče o izdaji

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Sa vama nema priče o izdaji jer vi ste to uradili unaprijed dogovorivši sve sa HDZ-om

Ti si debil i muslimanski fasist.

Sa vama nema priče o izdaji jer vi ste to uradili unaprijed dogovorivši sve sa HDZ-om ka MrziteljPDA

user1661087095

Izdaja će biti na vrhuncu kada bude došlo do fotelja i ti Dino, ključne fotelje, daš fašistima, baš kao što je Bakir uradio u svoje doba. Ne znam šta je sa Nerminom i Rumenim???

tako i treba, tako i MORA BITI!

Sa vama nema priče o izdaji jer vi ste to uradili unaprijed dogovorivši sve sa HDZ-om ka MrziteljPDA tako i treba, tako i MORA BITI!

Svasta

Niko vam ne vjeruje, osim U Z P ovaca..prodajete našu B i H!

:;:'';!!;'"';! Bn

Pomozite narodu,narod vapi za socijalno i pravno sređenom drzavom.U protivnom ce drzava nestati a narod izumrijeti.ponistite sve zakone koje su sda psi i teroristi donijeli a koji su gotovo svi protiv naroda.to je njihov domet da kradu,terorisu i unistavaju vlastiti narod.

/ Najnovije