Nikolini Pišek ukraden Audi vrijedan skoro 100.000 KM

4
Radiosarajevo.ba
Nikolini Pišek ukraden Audi vrijedan skoro 100.000 KM
Foto: Instagram / Nikolina Pišek

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek bila je 12 sati na mukama nakon što joj je ukraden Audi Q7 u noći sa srijede na četvrtak, ali, za Nikolinu se sve ipak dobro završilo.

Bilo je kratko i napeto, napisala je televizijska voditeljica jučer predvečer na svojoj društvenoj mreži nakon što je policija pronašla i vratila joj Audija Q7 od 375.000 kuna (oko 97.229 KM) koji joj je ukraden ispred stana kojeg iznajmljuje na Gornjem Prekrižju u Zagrebu.

Prema policijskom izvješću, auto je ukraden u noći sa srijede na četvrtak. Za sada nepoznati počinitelj, cijelu noć se, tačnije 12 sati, vozio autom po centru.

Prof. dr. Ismet Gavrankapetanović dobio još jedno vrijedno priznanje

Prof. dr. Ismet Gavrankapetanović dobio još jedno vrijedno priznanje

Policija je pronašla auto na području Medveščaka i vratila ga Nikolini Ristović ex Pišek (48), koja nam zbog istrage koja je u toku nije mogla davati izjave.

"Pretpostavljala sam da će se auto vratiti. Hvala svima, a posebno djelatnicima Prve i Pete policijske postaje", kratko je poručila televizijska voditeljica, piše 24sata.hr.

U posljednjih godinu dana Nikolinu su zadesile brojne nedaće. Nakon ljetovanja u Kaštel Starom prošlo ljeto suprug Vidoje Ristović (42) završio je na sudu zbog prijetnji suprugu vlasnice vile. 

Početkom godine ona i njihova kći (7) umalo su se ugušile plinom u svom stanu u Zagrebu nakon čega su završile s zdravstvenim tegobama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije