TV voditeljica / Nikolina Pišek nakon trovanja: Još uvijek imam kratak dah

25. 02. 2021. u 12:41:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Nesreća Nikoline Pišek koju je doživjela nedavno potresla je cijelu regiju.

Voditeljica i njena kćerka preživjele su trovanje ugljen-monoksidom.

"Još imam kratak dah, puls mi skače i poslije najmanjeg napora, što se nikada nije dešavalo jer sam u prilično dobroj kondiciji. No, doktori su mi rekli da je potpuno normalno da tri nedjelje osjećam ovakve smetnje, a razloga za brigu biće samo ako se oni nastave. Una se ne žali ni na šta, ponaša se uobičajeno, ali iz predostrožnosti mora da joj se uradi EEG glave. Ne znam samo kako ćemo to izvesti jer noć pred snimanje ne smije da spava. Moraću da smislim način da obje budne dočekamo jutro", rekla je Pišek.

Drama koja je prethodila dolasku u bolnicu Nikolina se sjeća nejasno i u fragmentima. Trebalo joj je pet, šest sati da se sabere, a narednih 12 osjećala je užasnu mučninu, praćenu visokim pritiskom i izraženom tahikardijom, piše hellomagazin.rs

"Ovih dana šalim se da sada znam koliko bi me se ljudi sjetilo da sam zaista otišla na onaj svijet. Bilo je i potpuno neočekivanih poziva. Sudeći po reakcijama, moja sujeta vrlo je zadovoljna, a donekle znam i kako bi izgledala moja sahrana. Među prijateljicama sam sprovela mini-anketu kakav bi stajling odabrale za tu priliku. I u tom pogledu sam zadovoljna", duhovito je ispričala Nikolina Pišek.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA