Pišek i kćer našli u nesvijesti: 'Otrovale smo se plinom, krim policija istražuje'

Radiosarajevo.ba
Pišek i kćer našli u nesvijesti: 'Otrovale smo se plinom, krim policija istražuje'
Foto: Instagram / Nikolina Pišek

U stanu poznate hrtvatske voditeljice Nikoline Pišek (44) u Zagrebu, u kojemu živi sa suprugom Vidojem Ristovićem (42), puknula je cijev od plina koja osigurava grijanje za cijelu zgradu.

Nikolina i njezina kći Una (5) otrovale su se, kako kaže, ugljičnim monoksidom.

"Evo sad su nas otpustili iz bolnice. Otrovale smo se ugljičnim monoksidom. Dobro smo, da. Krim policija je na uviđaju. Ne mogu tvrditi tko je kriv, ali mogu pretpostaviti. Riječ je o plinskim instalacijama koje su servisirane tri dana prije incidenta, točnije u srijedu", rekla je potresena Nikolina Pišek, piše portal Dalmacija danas.

U kući je, rekli su vatrogasci, izmjerena sedam puta veća doza plina od dozvoljene.

"Sve se dogodilo u noći sa subote na nedjelju. Nikolina se oko 20 sati čula s Vidojem, koji je zbog posla u Beogradu. Tada mu je rekla da je došla s kćeri iz grada te da će zajedno morati gledati film i odmarati.

Potom je Nikolina pozvala supruga oko jedan sat u noći i rekla da njihova kćer Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne osjeća najbolje. Vidoje je savjetovao da odmah odu kod doktora, što je Nikolina poslušala", ispričao je izvor blizak porodici za Blic.

Nikolina Pišek - undefined

Foto: Jutarnji.hr: Nikolina Pišek

Nekoliko minuta nakon suprug je nazvao Nikolinu, ali ona se nije javljala.

"Vidoje je odmah zvao prijatelje da odu do njihove kuće i provjere što se događa s Unom i Nikolinom. Kada su prijatelji došli ispred kuće, čuli su kako psi laju, ali niko nije otvarao vrata. Nakon toga su razvalili ista i vidjeli Nikolinu, koja je bila bez svijesti na podu, kao i njezina kćer koja je ležala na krevetu. Odmah su zvali policiju i hitnu pomoć, a čim su došli kod njih shvatili su da je pukla cijev tijekom građevinskih radova i izazvala trovanje plinom", dodaje izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije