Nije samo u Sarajevu: Organizirani doček Nove godine u Livnu, Tomislavgradu i Kupresu

0
Radiosarajevo.ba
Nije samo u Sarajevu: Organizirani doček Nove godine u Livnu, Tomislavgradu i Kupresu
Foto: Fena / Arhiv / U tri grada upriličen organizirani doček Nove godine

U Livnu, Tomislavgradu i Kupresu i ove godine će se upriličiti javni doček Nove godine.

Grad Livno je za svoje građane organizirao doček Nove 2024. godine na Trgu kralja Tomislava u Livnu, gdje će ih zabavljati rock bend Teška industrija.

Doček Nove godine u Tomislavgradu održat će se u Gradskoj sportskoj dvorani gdje će Duvnjake u Novu godinu uvesti pjevač Robert Čolina te Afrodita band i DJ Cobru.

FK Sarajevo objavio video i poslao poruku 'Bordo naciji'

FK Sarajevo objavio video i poslao poruku 'Bordo naciji'

Općina Kupres također organizira javni doček Nove godine na Trgu hrvatskih vitezova, a Kuprešake i sve goste će u Novu godinu uvesti grupa Song stim, s da će u 18 sati biti upriličen i doček Nove godine za djecu.

U svim općinama Livanjskog kantona upriličit će se vatromet, uz pojačanu upotrebu pirotehničkih sredstava te iz tog razloga iz Ministarstva unutarnjih poslova Livanjskog kantona upozoravaju građane da u ovoj slavljeničkoj atmosferi vode računa o svojoj sigurnosti i sigurnosti ostalih građana, da ne koriste vatreno oružje i eksplozivna sredstva, te da upotrebu pirotehničkih sredstava pokušaju svesti na minimum.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije