Nije dao helikoptere: Načelnik Jablanice podnio krivičnu prijavu protiv Dodika

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH domovina

E to majstore! Samo tako se moze sa ovakvima! Svi bi trebali podnositi krivicne prijave za sve ono za sta ima osnova! Bahato se sa novcem bh gradjana! Za takve ljude se u narodu kaze: STOKO

JA1

Ma samo protiv lopova treba krivicne prijave, kad tad ce se nesto rijesiti

mackic

kakav divan portal, treba podnijeti prijavu protiv vlasnika zbog sirenja mrznje ne administrirajuci usrane komentare politickih botova

Ww

BRAVO NACELNICE, SAM ISTRAJTE

Caco

Bravo za hercegovce. BiH ce se raspasti prije nego sto sam ocekivao.

@Caco

Bravo za hercegovce. BiH ce se raspasti prije nego sto sam ocekivao. ka Caco Nisi shvatio da ces ti prvi se raspasti nego Bosna Hercegovina. Umjesto sirenja mrznje siri podrsku pucanstvu i siri povjerenje . Ocisti dusu od zla dok nije kasno.

Habuhabuhabu

Uništavali i palili ono što je stvarao čovjek, a sad uništavaju i pale ono što je čovjek sačuvao, a stvorila je priroda.

Helikopter

Govorio je Konaković da treba helikopter. Šta smo preživjeli i flotu bi trebali imati!

/ Najnovije