Nihad Aličković kažnjen s 500 KM jer je u Sarajevu postavio transparent za generala Alagića

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja1

***

***

***

nasvasta

Tužilaštvo sudstvo odpad Bošnjačkog roda.

Mustafa

Ako nije dokazano da je ratni zločinac onda u čemu je problem.Ako je policija kaznila čovjeka zbog Mehmeda Alagića trebaju da se stide jer je to nepravedno i sramotno.

Muka od gaziluka

Čuveni gazija Nihad, šef recepcije u Tornju onog Šćepe Fahraona Radončića! Samo mu divi čehre, svaki je troglodit za njega Einstein, tobejarabi!🙈🤮🤣🤣🤣

***

***

Heroj

Muka od gaziluka<< čekaj kad ti bude krojio eu kako i šta smiješ i ne smiješ ,kada bude rezervat kao u indijanci sve to ko fol prijatelji BiH, a žele da bude rezervat. Razmisli malo o čovjeku šta i kako .

Heroju, haveru moj lijepi

Muka od gaziluka čekaj kad ti bude krojio eu kako i šta smiješ i ne smiješ ,kada bude rezervat kao u indijanci sve to ko fol prijatelji BiH, a žele da bude rezervat. Razmisli malo o čovjeku šta i kako . ka Heroj<< @Heroj Besmisleno je ovdje raspravljati, ali barem ću pokušati iznijeti najelementarnije stvari. Od 1990., i svih onih nakaza koje su pobijedile, od krvave i mučke smrti SFRJ, svaka pomisao na neovisnost, suverenom, samostalnost, nepokretnost, nesvrstanost od Vardara pa do Triglava je- SF i smijurija. Ako si poslušnik i podanik Zapada, dresiraju te i driluju EU, NATO, SAD, ako si pod kutom Istoka, gospodar života i smrti ti je Rusija, a u redu za redaljku čekaju Kina, Turska, arapski petrodolari, Indija. Suverenom i samostalnost svih ovih postjugoslavenskih nakupina i država u pokušaju na razini je otirača za noge i septičke jame otvorenog tipa.

Čuj, AntiDayton! Ko biva, AntiDržava.

Može li se ime takve organizacije zamisliti u bilo kojoj zemlji na svijetu, a da ima konotaciju protiv te iste zemlje. A onda gradonačelnica glavnog grada nagrađuje tu organizaciju za neizmjeran doprinos ... Cirkus Colorado. A s druge strane smeta Herceg Bosna, u bilo kojoj konotaciji.

500 KM

ima se, plaho mere se! ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, NAREDITI RUŠENJE NAKARADE OD SPOMENIKA NAKARADNOM islamističkom ZLOČINCU! ajde marfi, ajde dušo,...

Ne pijem dok paja vozi

Svi mi zasigurno NISMO nikakav kvazi general, a jos manje smo ratni zlocinci. A najmanje smo za to da se pare od poreznih obveznika trose za izgradnju betonskih rugla u Ne pijem dok paja vozi

pa koliki džepovi trebaju onda

Svi mi zasigurno NISMO nikakav kvazi general, a jos manje smo ratni zlocinci. A najmanje smo za to da se pare od poreznih obveznika trose za izgradnju betonskih rugla u cast zlocinaca. Mozes sada slobodno obrisat, dovoljno ih je procitalo! ka Samo tako, okerepi po dzepu, ako nema, u zatvor! _za takve kao ti, obožavatelje lika i djela onih koji JESU osuđeni pred međunarodnim sudovima za ratne zločine, zvjersta i genocid?

Kako

samo je haški optuženik

Never forget

Nijedna bijedna kazna neće sakriti istinu i neće zaplašititi rodoljube.

/ Najnovije