Nidžara Ahmetašević puštena iz pritvora

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Muki

Tako je to kad se dozvoli da u srcu evrope nikne teroristicki rezim poput onog u avganistanu.ovu drzavu treba rasturit,samo lopovluk otimacina,teror.korupcija.

Histerik

Nego šta nego da će je pustiti. A gospodine novinar, most se već 30 godina ne zove Vrbanja . U početku sam mislio slučajnost ali u svakom tekstu pišete ,,Vrbanja'' ??? Za ubuduće da znate zove se Most Suade i Olge, samo da se ne zaboravi.

Samo dusmanin ove zemlje moze da je brani!

Nego šta nego da će je pustiti. A gospodine novinar, most se već 30 godina ne zove Vrbanja . U početku sam mislio slučajnost ali u svakom tekstu pišete ,,Vrbanja'' ??? Za ubuduće da znate zove se Most Suade i Olge, samo da se ne zaboravi. ka Histerik Srbine, most se zvao MOSTA SUADE DILEBROVIC ...a onda se SDP(srbska demokratsak aprtija)dosjetio da doda i Olgu..da bude onoi bas"sarajevsko"-Bratstvo i jedinstvo...a za to sto ce da pusti ovu spodobu iz zatvora koja je psovala i vriejdjala i moju vjeru i moju drzavu,pljuvala policajca-takvo Sarajevo vi dusmaniz elite....

Cirkus

Ja cirkusa i senzacija bože sačuvaj! 4-5 članaka oko ove gluposti samo zato što je nekakva novinarka i aktivistica! Da je neko bez ovih "titula" u pitanju niko nebi pisao o tome.

Oglasio se dezerter Forto puten facebooka?:)

Ovi zi cetvorke govore samo ono sto njihovi puleni, govvna ko i oni-zele da cuju.Ovu fukaru od "aktivistice"treba namarisati da cuti jugovinu dok ej ziva.Fuj gaduro!

Ova spodoba je garant iz cetvorke ,cim su se njihovi mediji upalili ko kutnjak!

Tako ih Vatikan uci...da SVI udare na jednoga ako napadnu NJIHOVOGA...ni ona nije daleko od njih.Cetvorkasti mediji,kupljeni od Rusa i britaanaca, su se odmah"digli".A ova spodoba je toliko zivrijedjala ljude koji joj nista nisu uradili.Psovala,pljuvala..usotalom ta"kultura"krasi njihove facebook vodje...pogledas Konakovica i cujes ga JEDNOM-odmah znas kojem JALIJASKOM soju pripada..

@Muki

Hej, Muki, rimtutituki!

Histerik

@Samo dusmanin ove zemlje moze da je brani!.... Glupane ne branim ja nikog niti kudim. Normalno da će je pustiti kada nema nikakvog osnova za pritvor. Kada bi se tako zatvaralo pola grada bi bilo u pritvoru.Ako si bio na licu mjesta i ako si hrabar prijavi se da budeš svjedok na sudu a ne da ovdje pišeš komentare i pljuješ po nekome. Za most sam već napisao i nema razloga da ti objašnjavam ko sam i šta sam.

gost

Zasluženo uhapšena. Zakoni važe i za novinare.

@Samo dusmanin ove zemlje moze da je brani!

Seljačino jedna bezobrazna. Olga je poginula tik uz Suadu, i dodavanjem njenog imena je ispravljena nepravda. Porodaica joj je i dan danas u Sarajevu. Sram te i stid bilo majmunčino !!!!!

Limburg mjesec

Stvarno moraš da budeš, blago rečeno retardiran, da tvrdiš tvrdnje koje ovui botovi tvrde. Nidžara po njima glavni faktor u BiH koji je ruši. Bilo bi više Bosne da nema ive Nidžare. Jes' ali u limburgu.

Guest

Hitno ispitati i ponašanje tzv. novinarke. Da li se predstavila kao novinar, pokazala službenu legitimaciju, naglasila da snima za neki prilog ili istraživanje.....?

/ Najnovije