Nestala / Ni traga ni glasa od Hurije Hadžić

04. 03. 2021. u 14:31:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Već pet dana traje potraga za Hurijom Hadžić iz gračaničke mjesne zajednice Piskavica.

Članovi njene porodice su tokom jučerašnjeg dana za portal Radiosarajevo.ba rekli da je posljednji put viđena u Mostaru.

Ona je prema informacijama koje su dali iz porodice, ona se automobilom dovezla do Konjica, gdje su i oni krenuli da je preuzmu.

Redakcija portala Radiosarajevo.ba je kontaktirala danas MUP Tuzlanskog kantona, PU Gračanica i MUP HNK - koji su nam rekli da nemaju nove informacije o ovom slučaju.

Hurija je visoko građena, ima plavu kosu do ramena, posljednji put je bila obučena u crne helanke, crne čizme, i plavu jaknu.

Posljednji put kada je viđena imala je crni ceker u rukama.

Članovi porodice sa kojima smo razgovarali isitču da je riječ o osobi koja je narušenog psihičkog zdravlja, te da im je svaka informacija o njenoj lokaciji ili bilo kakvo drugo saznanje dragocjeno.

Svi koji imaju bilo kakvu informaciju mogu nazvati kontaktirati porodicu na 061 843 980, ili najbližu policijsku stanicu.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA